Vraag & Antwoord

Anders (internet)

overstappen naar andere provider

Anoniem
R-bin
11 antwoorden
 • Ik heb momenteel een Chello light internet verbinding, ben er echter niet zo tevreden over. Hiervoor had ik Chello classic wat iets sneller was, maar vond het toch aan de prijzige kant.

  Ik heb 2 kinderen die het online-gamen hebben uitgevonden en dit bijna dagelijks wel even doen, de laatste 2 maanden ben ik daar ook regelmatig te vinden…. met als gevolg dat ik halverwege de maand een waarschuwing van chello krijg dat ik mijn datalimiet overschrijdt.

  Nu zit ik te denken om over te spappen naar Planet Internet ADSL Standaard. Deze hebben een fair-use policy.

  Als ik deze met elkaar vergelijk zou Planet Internet sneller moeten zijn dan Chello Light, maar is dat ook zo??

  Ik ken iemand die persoonlijk tevreden over Planet Internet is, echter speelt hij geen online-games en dat soort zaken.

  Doe ik er verstandig aan om deze overstap te maken?
 • Als je zorgeloos ADSL zijn er twee aanbieders die het altijd goed doen in de consumententests qua beloofde snelheid, service (helpdesk) en extra's (spam- en virusfilters): XS4ALL en Demon. Je betaalt iets meer voor een abonnementje, maar dan heb je wel wat.

  Als voordeligere keus zou je ook kunnen kijken naar de 'nieuwkomers' (op de NL-markt tenminste): QuickNet en Compuserve.
 • Ik ben al een behoorlijke tijd klant bij Demon en ben daar zeer tevreden over de Fair Use Policy (FUP). Er zijn bij mij ook twee kids die behoorlijk aan het downloaden en on-line gaming doen, maar heb nog nooit een melding gekregen dat ik over of aan de grens zat.
 • Ik heb bij planet een comfort abonnement.Ik ben er erg tevreden over, zeker omdat ik de beloofde snelheid wel zo'n beetje haal, en er nooit problemen mee zijn, en als het netwerk dan ff uit de lucht is, krijg je van tevoren even een waarschuwing van ze.

  Ik download ook zeer veel, en ik speel ook regelmatig online- games
 • Het is zoals Obi als schrijft, voor een dubbeltje op de eerste rang zitten is er niet bij. Kwalitatieve providers zijn nu eenmaal wat duurder. Dat je daarna zorgenvrij bent is echter wel prettig.
 • [quote:f686f3db84="Obi-wan-kenobi"]Als je zorgeloos ADSL zijn er twee aanbieders die het altijd goed doen in de consumententests qua beloofde snelheid, service (helpdesk) en extra's (spam- en virusfilters): XS4ALL en Demon. Je betaalt iets meer voor een abonnementje, maar dan heb je wel wat.

  Als voordeligere keus zou je ook kunnen kijken naar de 'nieuwkomers' (op de NL-markt tenminste): QuickNet en Compuserve.[/quote:f686f3db84] je vergeet Solcon altijd goed in de test heb hem zelf ook een zeer goede provider
 • [quote:d8da8a911b="Obi-wan-kenobi"]Als je zorgeloos ADSL zijn er twee aanbieders die het altijd goed doen in de consumententests qua beloofde snelheid, service (helpdesk) en extra's (spam- en virusfilters): XS4ALL en Demon. Je betaalt iets meer voor een abonnementje, maar dan heb je wel wat.

  Als voordeligere keus zou je ook kunnen kijken naar de 'nieuwkomers' (op de NL-markt tenminste): QuickNet en Compuserve.[/quote:d8da8a911b] je vergeet Solcon altijd goed in de test heb hem zelf ook een zeer goede provider
 • Hoe zit het met een thuisnetwerk? Ik heb momenteel 2 pc's en straks misschien 3 pc's in een netwerk. Levert dit nog problemen op?
 • als je met een router werkt moet het gewoon werken,
  mits je een ethernet modem neemt, anders moet je een pc met usb poort gebruiken als router met bijv een linux distro :wink:
 • Ik geloof niet dat er nog providers zijn die zich daar tegen verzetten, als ze het al kunnen vaststellen.
 • ik zou Chello Light upgraden naar Classic. Sinds een maand zijn alle snelheden opgeschroefd, en ik moet zeggen dat het zeer goed heeft uitgepakt. Je betaald wel 50,- in de maand, maar dan heb je ook wel wat.

  d.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.