Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Hotmail verzonden berichten

Anoniem
Cpt.Iglo
9 antwoorden
 • Hoi,

  Het valt me steeds op als ik een bericht met hotmail verzend, dat de verzonden berichten niet opgeslagen worden in verzonden berichten.
  Nu gebruik ik daar concepten voor, maar dit vind ik niet erg handig omdat ik het dan zelf aan moet geven, om het bericht daarin op te slaan.

  Hoe kan ik instellen dat ie de verzonden mail wel in verzonden berichten opslaat? Ik heb al bij opties gekeken maar kan het daar ook niet vinden… :-?

  Alvast bedankt! :D

  SDH
 • Dat gaat volgens mij niet. Hotmail is nogal zuinig met hun vrije ruimte op de server. Je moet voor meer MB's dan ook betalen. Je moet het per e-mail aanvinken als je deze in de verzonden berichten map wilt opslaan, maar je kunt dit niet automatisch laten doen. Als je je Hotmail account met Outlook gebruikt, worden alle verzonden berichten wel opgeslagen in je Outlook map. Je zou dus eventueel hiervoor kunnen kiezen als je alle verzonden berichten automatisch opgeslagen wilt hebben.
 • Thnx voor je reactie! :)

  Ik gebruik hier op mn eigen PC ook Outlook Express i.c.m Hotmail. Alleen zit ik ook nogal vaak op een andere PC en daarbij gebruik ik dus het 'gewone' Hotmail.

  Jammer dat dat niet wil…:(
 • Een kopie van verzonden berichten opslaan
  Als je berichten die je verzendt, wilt bijhouden, sla je kopieën ervan op in de map Verzonden berichten.
  ——————————————————————————–

  Ga naar de pagina E-mail.
  Klik op Nieuw en schrijf het bericht.
  Schakel onder het berichtgebied de optie Bericht kopiëren naar map Verzonden e-mail in. en klik op Verzenden.
  Tip

  Als je opgeslagen berichten wilt bekijken, ga je naar de pagina E-mailen klik je op de map Verzonden berichten. Als je de map Verzonden berichten niet ziet, zijn de mappen mogelijk verborgen.Als je je mappen wilt weergeven, klik je op in de linkerbovenhoek.

  Opmerkingen

  Berichten in de map Verzonden berichten worden na 30 dagen automatisch verwijderd.
  Met een MSNSympatico/MSN-abonnement worden berichten voor onbepaalde tijd in de map Verzonden berichten bewaard. Voor meer informatie over de abonnementen waarover je kunt beschikken, ga je naar de pagina met informatie over abonnementen.
 • Bedankt! :D

  Ik zal het zo ff proberen denk ik.. :)
 • Als je met Hotmail een bericht wilt verzenden staat er ondereen een optie "Copy Message to Sent Folder" :wink:
 • [quote:fee80fd745="BelgiumBoy_007"]Als je met Hotmail een bericht wilt verzenden staat er ondereen een optie "Copy Message to Sent Folder" :wink:[/quote:fee80fd745]
  Inderdaad, thnx BelgiumBoy! :D

  Alleen bij mij staat het er in het Nederlands.. 8)
 • Bestaat er ook een manier om dat aangevinkt te houden? Of is dit de enige manier, dus dat je hem zelf aanklikken moet?
 • [quote:211317f88c="sdh"]Bestaat er ook een manier om dat aangevinkt te houden? Of is dit de enige manier, dus dat je hem zelf aanklikken moet?[/quote:211317f88c]

  Nee, dat bedoelde ik hierboven dus ook. Je kan het wel handmatig doen, maar niet automatisch. Het vinkboxje staat inderdaad ergens bij het tekstveld ja.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.