Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Gratis domeinnaam: Blij met een dooie mus

Anoniem
andre@home
5 antwoorden
 • Tijdens mijn vakantie heb ik op 14 augustus de computer totaal gekocht. De belangrijkste reden was dat ik een jaar lang een gratis eigen domein naam zou krijgen dankzij een speciale code vermeld in het blad. (stond er met grote schreeuwerige letters op)
  Vandaag thuis gekomen ben ik onmiddellijk naar de link gegaan, maar helaas de actie was er niet (meer).
  Hier zit ik nu gigantisch van te balen, ik voel me genept…. Het nummer is van juli/augustus, de maand is nog lang niet voorbij wat mij betreft.
  Weet iemand of deze actie er echt is geweest en waarom deze nu al voorbij is?
  Zijn er andere manieren om echt een gratis domeinnaam te krijgen?

  Alvast bedankt voor jullie reacties!
  Chantal
 • Als ik het mij goed herinner (heb de C!T hier zo niet) ging het maar om een beperkt aantal domeinen die ze weggaven. Waarschijnlijk zijn ze ondertussen dus gewoon op?

  Schijnbaar was er toch meer belangstelling dan het gemopper dat hier een tijdje plaatvond op die actie zou vermoeden.. ;)

  Groet,

  Robert
 • Volgens deze link: http://www.domeinactie.nl/ zijn de gratis domeinnamen nog steeds beschikbaar. Alleen het formulier moet voor 25 aug. binnen zijn! Dus als je snel bent kan je er nog gebruik van maken.
  Veel succes.
 • http://www.domeinactie.nl/#
  Klik hier voor de spelregels / voorwaarden
  U krijgt de domeinnaam voor 1 jaar gratis en u betaalt géén eenmalige kosten ….

  Is het tarief van volgend jaar al bekend… anders is het een sigaar uit eigen doos en kun je beter vergelijken hoe duur een andere aanbieder is….
 • [quote:635220f4bf="andre@home"]Is het tarief van volgend jaar al bekend… [/quote:635220f4bf]

  Dat hadden ze er inderdaad wel wat beter bij mogen zetten, maar je mag er toch wel vanuit gaan dat dat in elk geval niet meer dan 19 euro is, omdat ze het eerste jaar t.w.v. 19 euro nu gratis aanbieden.

  En als ik op de site van Argeweb kijk, zie ik dat ze daar ook 19 euro per jaar vragen. Wanneer je de naam voor meerdere jaren vastlegt, krijg je korting. Zie ook http://www.argeweb.nl/domein/index.php#

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.