Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Heckers??

Anoniem
[DarthV]
7 antwoorden
 • ik heb windows 2000pro, maar als ik niet op internet zit, zie ik wel rechts onder die blauwe beeldjes knipperen, wat kan ik hier aan doen, zijn hier programmas voor die mijn pc onderzoeken, en kijken of ik heckers heb, of kan ik beter mijn windows opnieuw installeren, :o :P :-? alvast bedankt
 • Die blauwe beeldjes is gewoon je LAN-verbinding. Dat pictogram rechtsonderin kun je wel uitzetten via de netwerkeigenschappen. Ga naar 'Start - Instellingen - Netwerkverbindingen' en dan met de rechter muisknop op LAN staan en kiezen voor 'Eigenschappen.' Daar kun je weer kiezen om het pictogram uit te zetten.
 • nee dat bedoel ik niet, als ik internet niet gebruik blijft hij knipperen, wat dus nioet goed is. daarom den \k ik dat ik heckers op mijn pc heb. en of daar een programma voor is

  ik bedoelde niet de pictogram uit zetten, maar tog wil ik niet dat hij knippert voor niks,..
  ik wil merken kunnen of ik heckers heb.. nogmaals alvast bedankt
 • neem een goede firewall.

  d.
 • @kees2: doe nu maar eerst eens wat praatpaal zegt. Daarna idd een firewall installeren, voorzover je die nog niet hebt. Als je die wel hebt hoef je je sowieso geen zorgen te maken. Of doe even een test op http://scan.sygate.com/.
 • mischien een yahoo/msn messenger, al gescanned op spyware/virussen?

  mischien heb je een netwerk?
 • [quote:38e8f9b5fb="kees2"]ik heb windows 2000pro, maar als ik niet op internet zit, zie ik wel rechts onder die blauwe beeldjes knipperen, wat kan ik hier aan doen, zijn hier programmas voor die mijn pc onderzoeken, en kijken of ik heckers heb, of kan ik beter mijn windows opnieuw installeren, :o :P :-? alvast bedankt[/quote:38e8f9b5fb]Als je er op rechtsklikt, wat krijg je dan te zien?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.