Vraag & Antwoord

Anders (internet)

foutmelding

6 antwoorden
  • hallo vanmorgen is me splinternieuwe pc geleverd en meteen krijg ik een foutmelding het zegt mij helemaal niets misschien weet iemand wat ik hieraan kan doen ik start me internet op en me startpagina is www.msn.nl en krijg deze foutmelding Door uw huidigige beveiligingsinstellingen kunnen ActiveX op deze pagina niet worden uitgevoerd deze pagina word mogelijk niet juist weergegeven. weet iemand wat ik hieraan kan doen?????
  • Heb je een firewall draaiende? Indien ja, dan is je firewall zo ingesteld dat het active X tegehoudt. Indien, moet je in je internet opties nagaan of ActiveX uitgeschakeld staat.
  • ja heb een firewall maar waar bij internet opties kan ik dat vinden kan je me dat misschien vertellen?
  • Voor wat betreft het nagaan van je instellingen van je internet explorer (ervan uitgaande dat je deze gebruikt), helpt deze link je misschien: http://www.tames.net/security/activexsettings.htm
  • [quote:141ae216d5="nohe1977"]Voor wat betreft het nagaan van je instellingen van je internet explorer (ervan uitgaande dat je deze gebruikt), helpt deze link je misschien: http://www.tames.net/security/activexsettings.htm[/quote:141ae216d5] Je kan er gerust van uitgaan dat Friends IE gebruikt; dat is namelijk de enige browser die ActiveX ondersteunt :).
  • De PC leverancier heeft niet voor niks ActiveX aan banden gelegd: dat is nl. een potentiëel veiligheidsrisico. Als je ActiveX insteld als: 'Mag alles en kan alles" dan is het aftellen tot de eerste browserhijack/spyware/dailer ellende.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.