Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Dubbel wachtwoord

Anoniem
Rick Gimpel
3 antwoorden
  • Hoi mede forummers. Mijn ouders hebben een pc met een inbel internet account. Ze draaien XP Home. Met e-mail en internet word er om inlog naam en pw gevraagd. Als het vinkje password onthouden word aangevinkt, krijgen ze ipv 8 tekens er 16, dus dubbel pw. Dus heb ik de functie pw onthouden maar even uitgezet. Ik heb met zoeken naar *.pwl alles verwijderd. Maar ondanks dat blijft ie een dubbel pw geven, wat resulteerd in een verkeerd pw bij de isp.(hetnet). De pc is niet voorzien van een service pack, vanwege de lange duur met een 56k6 modem. Moet de pc toch gepatched worden, of is er een andere manier om dit op te lossen. Ik ben bereid om hier de patches te downloaden, en op cd te zetten. Met de gewone modems is het voor mij lang geleden, dus vandaar mijn vraag. Vast vriendelijke dank voor jullie inbreng.
  • Wat je ziet gebeuren is helemaal in orde.
    XP maakt er standaard die meerdere tekens van, dit om te voorkomen dar iemand kan zien uit hoeveel tekens je wachtwoord werkelijk bestaat.
    Als het goed is, kun je er ook normaal mee inbellen, ondanks dat er teveel tekens in staan
  • een .pwl bestand heeft niets te maken met een internetverbinding, maar is hash van de gebruikersnaam + wachtwoord bij het inloggen op de pc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.