Vraag & Antwoord

Anders (internet)

IE Werkt na tijdje niet meer

Anoniem
antrix
7 antwoorden
 • Als ik gewoon 8er de pc zit en dingen doe die ik altijd doe (Photoshop, MSN, surfen, radio/muziek luisteren enz.), is het altijd zo dat IE na een uurtje of 2, 3 niet meer werkt. Ik kan de browser wel opstarten, maar geen 1 site kan hij vinden. Ik krijg dan de melding van "De pagina kan niet worden weergegeven". Als ik dan afsluit (waarin ik de melding te zien krijg dat IEXPLORE.EXE vastgelopen is en dat ik moet wachten, of TAAK BEEINDIGEN) en weer opstart doet hij het.

  Ligt dit aan mijn instellingen? Het kan niet van de ouderdom zijn want hij is nog geen 2 weken oud (pc). XP, sp2 installed.
 • Ik heb precies hetzelfde probleem… (met IE & Firefox)

  Bij mij doet ie t altijd weer als ik de verbinding ff verbreek en weer inschakel. Niet de beste oplossing maar miss heb je dr nog wat aan… :)
 • [quote:6e2047d893="sdh"]Ik heb precies hetzelfde probleem… (met IE & Firefox)

  Bij mij doet ie t altijd weer als ik de verbinding ff verbreek en weer inschakel. Niet de beste oplossing maar miss heb je dr nog wat aan… :)[/quote:6e2047d893]

  Heb je xDSL of inbellen? Ik heb nl ADSL en ben er niet zo kapot van als ik de verbinding moet uitschakelen.. (niet dat nu het probleem opgelost is ;))
 • ik (wij) heb(en) Wanadoo Lite ADSL :wink:

  En idd is het probleem er niet mee opgelost, maar het werkt (bij mij iig) wel. Het kan soms alleen een btje lastig zijn steeds die lan-verbinding uit te schakelen… 8)
 • Iemand? Niemand??? :(
 • Ik zie heel vaag wat raakvlakken met ander draadje:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=126923
  Alleen 't vastlopen van IE kan ik niet plaatsen. Kijk eens wat het effect is als je modem (en evt. router) reset als iets dergelijks weer voorkomt.

  Groet,
  Ton
 • Hmm dan heb jij betere ogen als ik… :lol:

  Niemand verder een ander idee? :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.