Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox: nederlandse taal en de favorieten

Anoniem
Gert-Paul
6 antwoorden
 • Hoe krijg ik de nederlandse taal funktionerend in Firefox 1, nieuwste release? Ik heb hem toegevoegd en ook al de PC opgestart, maar geen effect.
  En waar vind ik de bookmarks in verkenner, als ik deze na een aanpassing wil copieren en bij herinstallatie wil terugplaatsen?
  Alvast bedankt!
 • [quote:d2dc4490f4="Jank"]Hoe krijg ik de nederlandse taal funktionerend in Firefox 1, nieuwste release? Ik heb hem toegevoegd en ook al de PC opgestart, maar geen effect. [/quote:d2dc4490f4]
  Voor Firefox 1.0PR is nog geen Nederlandse versie en ik weet ook niet of die gaat komen. Het is iig zeker dan voor de final versie van 1.0 (verwacht in november) wel een officiële Nederlandse vertaling te downloaden zal zijn tegelijk met het verschijnen van de Engelse.

  [quote:d2dc4490f4="Jank"]En waar vind ik de bookmarks in verkenner, als ik deze na een aanpassing wil copieren en bij herinstallatie wil terugplaatsen? [/quote:d2dc4490f4]
  Je bookmarks kun je vinden in C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFILENAME (standaard iets met default)\bookmarks.html. Dit bestand kun je kopiëren en al je bookmarks zijn dan gebackupped.
  Je kunt trouwens ook Mozilla Backup gebruiken om een backup van verschillende Mozilla instellingen te maken.
 • Jank, ik dacht ook slim te zijn en Ned. te installeren via: Tools, Options, en bij Languages Dutch [nl] te selecteren, en bovenaan te zetten. Dit was echter een misrekening, alles bleef gewoon bij het oude. Waar genoemde instelling op van toepassing is, is mij niet geheel duidelijk.
 • [quote:41289547fc="gerardb"]Jank, ik dacht ook slim te zijn en Ned. te installeren via: Tools, Options, en bij Languages Dutch [nl] te selecteren, en bovenaan te zetten. Dit was echter een misrekening, alles bleef gewoon bij het oude. Waar genoemde instelling op van toepassing is, is mij niet geheel duidelijk.[/quote:41289547fc]Dat staat keurig boven de instelling vermeld; het dient om een voorkeur op te geven in welke taal een geladen webpagina weergegeven dient te worden, wanneer deze in meer dan 1 taal aangeboden wordt. Maar het heeft dus niks met de interface van FF zelf te maken.
 • De themes die je kunt downloaden, zijn ook niet geschikt voor deze versie, kwam ik intussen achter. Iemand wel themes gevonden voor versie 1.0?

  O ja, sabel me nu niet meteen neer nu ik een beetje afwijk van de topic-titel.
 • https://update.mozilla.org/themes/?application={ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}

  Noia 2.0 is een zeer mooie (beetje MacOS look)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.