Vraag & Antwoord

Anders (internet)

2e pc voor 2e verbinding gekocht. pc instellingen?

4 antwoorden
  • ik heb een p4 1.7gh met een basis internet abbonement 2e pc welke ik met een router ga verbinden een p3 600mhz bij het istalleren van @home want die kabel internet heb ik. moest ik een pc naam invoeren en dergelijke deze heeft de installeur opgeschreven in een boekje +wachtwoord en dergelijke. 1 vraag: wat voor instellingen moet ik die 2e pc geven? dezelfde als die van mijn eerste pc: of andere maar die heb ik toch niet? en verzinnen? please help. in search funcktie krijg ik geen antwoord op mijn vraag
  • Ik heb hier wel eens een tweede pc aangesloten, maar dan op een tweede netwerkkaart. Ook @home. Maar dat werkt goed, met een willekeurige naam voor de tweede pc. Wel dezelfde werkgroep (@home of athome). Of dat met een router ook gaat, moet je zelf maar even uitproberen.
  • ok bedankt ik heb al een netwerkkaart, nu nog en router en wat kabel. ik ben benieuwd
  • ik heb athome family en wil meerdere pc's aansluiten op interenet. mijn opstelling: modem <> switch <> 2 pc's maar als ik dus de instructies volg krijgen dus beide pc's dezelfde computernaam en ip adres, dit levert echter conflicten op als beide pc's aanstaan dan valt het internet uit en krijg ik de foutmelding dat er eenzelfde ip adres op het netwerk bevind. en als ik mijn computernaam verander dan wordt ik niet meer toegelaten op het athome netwerk en blijft hij de fout geven dat er meerdere van dezelfde ip's op het netwerk zijn. iemand enig idee?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.