Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internetverbinding om de paar minuten weg

Anoniem
beachman
6 antwoorden
 • Sinds een week heb ik verbrekende internetverbindingen op mijn pc. Iedere zoveel minuten is mijn verbinding weg. Deze kan ik pas herstellen na een reboot van het systeem. Ik heb de allerlaatste pc van Aldi. ik heb reeds met een virusscanner het systeem doorzocht, geen resultaat. Internet explorer opnieuw geinstalleerd, weer geen resultaat. Vandaag tot wanhoop gedreven en de pc opnieuw geinstalleerd, maar niet met het gewenste resultaat want mijn verbindingen vallen nog steeds weg. Ik maak gebruik van internet over de kabel van @home. Ik weet nu niet meer zo goed waar ik het zoeken moet …. Kan iemand me helpen met een ideetje? Als hiervoor meerdere gegevens nodig zijn, hoor ik het graag. Alvast bedankt… groetjes Jolanda.
 • Raar probleem. Misschien ligt het probleem in de netwerkkaart of ind e modem. Je zou kunnen proberen de modem even een paar minuten uit het stopcontact te halen zodat ie kan resetten. Wellicht dat het helpt.
 • netwerkkaart, dat zou nog een optie kunnen zijn ja.. de modem heb ik inmiddels al redelijk wat keren spanningsloos gemaakt, koude start gegeven ook… maar helaas.
 • Heb je al geprobeerd ipv opnieuw op te starten om je ip adres te verversen?
  Kun je doen door netwerkverbindingen weer te geven. Rechtermuisknop op je netwerkverbinding(lan), dan kiezen voor status, dan tabje ondersteuning en dan kiezen voor herstellen.
  Is dan wel geen oplossing voor je probleem maar wel sneller dan opnieuw opstarten.

  Misschien kun je proberen een andere newterkkaart erin te zetten en hopelijk is het probleem dan over.
 • thanks voor de tip… inmiddels heb ik alle hardware gecheckt en daar zitten geen verandering in. eerst dacht ik dat er iemand met mn ip-adres vandoor ging, maar na contact met @home bleek dat zij niet konden pingen op het moment dat ik geen verbinding heb, dus kan er ook niet een ander mee in gebruik zijn. @home zag ook verschrikkelijk veel fouten van het modem komen, waarvoor ze nu een monteur langs sturen binnen 5 werkdagen, dus ik ben benieuwd… :P
 • Ok, dat is heel mooi. Ik neem aan dat het probleem dan wel aan de modem ligt en dat je over een paar dagen weer fijn kunt interneten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.