Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internetpagina opend in een klein minischermpje???Help!

7 antwoorden
  • Sinds kort openen sommige internetpagina's in een klein mini vierkant schermpje van 4x 4 cm.ik weet niet hoe dit is gekomen of hoe ik dat weer normaal kan zetten!! Ik heb alle geschiedenis en temporary internet files en tempmap leeggemaakt.Dit heeft niet geholpen. Wie weet hoe dit weer zo te zetten dat die koppelingen weer in een volledig venster openen?? Thanks!!
  • Maak het venster groter: sleep met de muis aan de randen tot het venster beeldvullend is. Vervolgens sluit je IE af. Als het goed is, is het probleem dan opgelost.
  • In mijn geval wordt maar een half beeld gevuld met een webpagina die ik aanklik vanuit een andere site. Hij opent dan keurig maar niet beeldvullend. Hoe kan ik dat veranderen?? Afsluiten opnieuw openen helpt niet.
  • Via de zoekfunctie vind je oa [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=101013[/url]dit[/url] topic. Een handig progje is [url=http://www.jiisoft.com/iemaximizer/]IE New Window Maximizer[/url].
  • Begrijp ik het goed dat je hem helemaal niet beeldvullend kunt maken, ook niet met het vierkantje rechtsboven? Als dat het probleem is, misschien dat dan in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=126466&highlight=]dit topic[/url] het antwoord staat. Met de oplossing die daar werd gegeven was ik destijds uit de brand.
  • Bedankt voor jullie reacties, ik ben er nog mee bezig. Ik kan trouwens wel vuia het vierkantje boven het beeld beeldvullend maken.
  • [quote:1fd71d9f94="stefanpack"]Een handig progje is [url=http://www.jiisoft.com/iemaximizer/]IE New Window Maximizer[/url].[/quote:1fd71d9f94] Bedankt voor de tip! :P Ik had dit probleem ook en met dit progje is het goed opgelost! :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.