Vraag & Antwoord

Anders (internet)

GAIN ?

Anoniem
aapjeh
7 antwoorden
 • Sinds een paar dagen krijg ik via Sygate Firewall een melding of ik GAIN wil toelaten tot verbinding met het internet. Eerst heb ik deze geweigerd, want tja, ik vond dat het er maar raar uitzag. Tot gisteren heb ik geen problemen ermee gehad. Gister begon internet sloom te doen. De verbinding heb ik gecontroleerd (via mijn netwerklocaties) maar die lijkt mij in orde. Toennet kreeg ik het idee of het misschien aan mijn firewall lag. Ik zag GAIN daar staan, geblokkeerd. Ik unblockte deze, en nu werkt internet weer snel!

  Wat is Gain eigenlijk voor iets? Weet iemand dat toevallig? Ik vind het maar een gaar programma, maarja, zolang m'n internet er sneller op wordt lijkt mij dat hij het beste aan kan staan. Met Adaware en Spybot SD heb ik al gescanned, maar GAIN detecteerd hij niet als spyware..

  //edit: internet is weer gaar bezig… Volgens mij ligt het toch niet aan GAIN.. kan iemand toevallig mij verklappen waar het wel aan ligt? (nog steeds zit ik ook met de vraag wat Gain is… )
 • Kijk maar eens op deze pagina:

  http://www.free-web-browsers.com/remove-gator.shtml

  groet,

  John
 • Hmmz, bedankt! Ik heb het doorgezocht of ik het zo kon verwijderen. Dat ging niet, dus heb ik NoAdware geinstalleerd, maar als ik daar de besmette bestanden wil verwijderen moet ik me registreren voor min. 29$! Heb ik weinig behoefte aan.. ;)

  Iemand anders nog een oplossing?

  //edit: hmmz en dan nu werkt internet weer wel goed..GAARHEID.. ik ga effe HCCNET contacten denk ik.. iemand nog oplossing voor NoAdware gevalletje?
 • Kijk de spyware faq eens door.
 • Staat niks over in..:(
 • niks over spyware? :roll: heeft gerben daar maanden aan gewerkt, zeg jij dat er niets in staat. lolz. :lol:

  afijn. de hint was dat je even wat anti-spyware moet installeren. gaim e.d. wil je niet op de pc.
 • Wat je zeker niet moet doen is een programma zoals NoAdware installeren om van je spyware vanaf te geraken. Hier lees je waarom.
  ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.