Vraag & Antwoord

Anders (internet)

pijltje in Firefox

Anoniem
HankPiano
4 antwoorden
 • Helemaal rechts bovenin Firefox, dus boven het Google-schermpje, zag ik onlangs een rood rondje met daarin een pijltje. Toen ik erop klikte verscheen er een schermpje met updates, waaronder een 'critical update' vanwege een of ander download-lek in FF. Die heb ik gedownload en geïnstalleerd, nu is dat rondje groen. Maar een vriend van mij, die dezelfde versie van FF draait, heeft dat rondje met dat pijltje niet. Ik heb zitten zoeken bij opties en zo, maar kan nergens iets vinden over dat rondje. Weet iemand hoe dat zit?
 • bij mij ging die ook gewoon weg na installeren van die update …

  kan het niet zo zijn dat je die update wel hebt gedowned, maar niet geinstalled ofzo …

  klik eens paar keer op groene rondje anders ofzo
 • @FoXiERotjEknoR: nee hoor, ik heb die patch echt geïnstalleerd, dat ging trouwens automatisch. En ik kan klikken wat ik wil, dat groene rondje met dat witte pijltje blijft gewoon. Volgens die vriend van me heeft hij dat rondje überhaupt nooit gehad.

  EDIT: ik heb, om andere redenen, even een image (Acronis) van een week geleden teruggezet en nu is dat groene/rode rondje bij mij ook weg in FF. Iemand die hier het fijne van weet?
 • Dat groene pijltje geeft idd aan dat er een update is en dit word 1 keer in de 24 uur gecontoleerd.
  Ik heb hem zelf geïnstalleerd via Tools > Options > Advanced en niet gewacht tot ik die update zelf kreeg. Ik weet niet precies wanneer hij wel en wanneer hij niet verschijnt, bij mij is het namelijk wel altijd goed gegaan.

  Ik heb soms wel gehad dat nadat ik hem geïnstaleerd had hij nog steeds de melding gaf en als ik erop klikte hij aangaf dat er geen updates beschikbaar waren. Daarna was hij wel weg.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.