Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet zeer sloom

Anoniem
None
18 antwoorden
 • Hallo medeforummers,
  Ik heb een probleem. Het internet is zeer sloom geworden. Ik heb een vage wanadoo internet verbinding (nee geen zin om te zoeken want dat duurt weer een uur). Voordat het sloom werd was het zo in me router:
  Bandbreedte verzenden/ontvangen (kbps) 256/512 (oftewel 256 kbps verzenden en 512 ontvangen) en nu ziet het er zo uit:
  Bandbreedte verzenden/ontvangen (kbps) 160 / 64.
  Ik heb ook erges gelezen (weet niet meer waar) dat wanadoo de internetstream wel is dichtdraait. Als je dan grote bestanden (zoals ik nu aan het doen ben) download je weer opnieuw kan beginnen. Dit is zeer irritant. Vandaag is het internet al 5 keer (niet overdreven) uitgevallen. Ik heb trouwens een Speedtouch 510(1) dinges routerdingetje. Is wel gelinkt aan een netwerk maar de rest van de computers staan uit. Ik hoop jullie hier voldoende mee te hebben geinformeerd. Als er nog wat is, schrijf het dan maar.
  alvast bedankt,
  Thijs de Wert
 • Mijn m8 heeft dat ook gehad, en aan het begin van de maand daarna was het weer over. Ik denk dat wanadoo vindt dat je de FUP heb overschreden en dan gaan ze moeilijk doen.
 • huh? FUP? Bedoel je niet F*CK. maar ik vin dat wel irritant van wanadoo. maar wat is dat fup? zoveel down ik nou ook weer niet. en ik vin het nog geen reden om dat te doen. als ik me eigen internetprovider was zou ik een mailtje naar mezelf sturen en zeggen je downt te veel. maarja
 • FUP=Fair Use Policy, dus dat betekent dat er niet echt een data limiet op je internet verbinding zit maar je mag niet te veel downloaden vergeleken met de andere gebruikers. welk abonnement heb je bij wanadoo?
 • weet ik niet en het is te sloom om het uit te zoeken!!! :cry:
 • Ok ik ben de m8 :wink:
  Als je (te) veel download, gaat je i-net haperen en wordt van tijd tot tijd sloom; mijn tip, download de 1e 3 dagen zo goed als niks, en ook niet eg grote bestanden tot het einde van de maand.
 • ja nee lekker en multiplayer spellen dan???? dan download het ook de heeele tijd. F*ck wanadoo. is er een provider die geen FUP heeft??? dan stap ik lkkr daar op over. moet natuurlijk ook een beetje snelheid hebben!
 • Nou ik heb freeler en die hebben voorlopig nog niet gezeikt. (zelfs niet bij 17 gig in de 2 maanden) en nog een goede snelheid ook.
 • Voordat ik mijn wanadoo had aangevraagd had ik eerst even gebeld bij welke grens hun fair use policy ligt en later bij het afsluiten zelf heb ik dat nogmaals gevraagd maar ze hebben me verzekerd dat ik die nooit zou halen en dat onbeperkt downloaden bij hun dus echt onbeperkt was.
  De reden dat ik dit vroeg was omdat chello al na 1 gig ging zeuren en ik dit niet nog een wilde meemaken.
  Wil niet zeggen dat het probleem niet bij de fup ligt, maar dat is mij toen verteld.
 • o nou in dat geval zou ik wanadoo gewoon even E-MAILEN (niet bellen met van die "niet zo prettige" 0900 nummers) om te vragen of ze problemen met je hebben :lol:
 • op www.wanadoo.nl kun je ergens je telefoonnummer invullen en dan bellen ze je binnen een uur terug. Weet alleen niet of dat ook de bedoeling is als je klachten hebt.
 • [quote:05e51d7114="thijs1981"]op www.wanadoo.nl kun je ergens je telefoonnummer invullen en dan bellen ze je binnen een uur terug. Weet alleen niet of dat ook de bedoeling is als je klachten hebt.[/quote:05e51d7114]
  Ah, gewoon proberen, als ik de verhalen hoor heb je tog niks te verliezen
 • Haha, dat heb ik ook gehad, pas toen ik voor het hele bedrag ging betalen, had ik er (minder) last van, maar als je in een maand weer 3-6 Gig downd, gaat het weer een daggie ff niet lekker hoor. FUP = F*CK!!!
  Ik heb btw ook Wanadoo, ik vind het een kutprovider, over het algemeen doet mn verbinding het nu goed, maar toch af en toe een dag dat ie hapert, dat vind ik een rotstreek, als je je ff koest houd met downen enzo, doet de verbinding het de volgende dag weer goed.
 • [quote:5d28829981="Mitsu"]Haha, dat heb ik ook gehad, pas toen ik voor het hele bedrag ging betalen, had ik er (minder) last van, maar als je in een maand weer 3-6 Gig downd, gaat het weer een daggie ff niet lekker hoor. FUP = F*CK!!!
  Ik heb btw ook Wanadoo, ik vind het een kutprovider, over het algemeen doet mn verbinding het nu goed, maar toch af en toe een dag dat ie hapert, dat vind ik een rotstreek, als je je ff koest houd met downen enzo, doet de verbinding het de volgende dag weer goed.[/quote:5d28829981]
  Vin ik niet zo gek hoor bij een goedkoop lijntje. FUP suckt helemaal niet, wat heb je liever, FUP of een datalimiet van 2 gig? Als ik >150 gig download gaat ie ook flippen das gewoon FUP….En jij moet gewoon bellen marten, dat heb ik al 200 keer gezegd :wink:
 • Sebas,

  Dat hoeft niet meer, ik weet nu zelf waar het aan ligt, en dat is dus dat FUP gedoe, ik geef toe dat het beter is dan datalimiet, maar zo goedkoop lijntje heb k niet, en daarom vind ik het gewoon bullshit.

  Wanadoo heeft ook veel problemen, vooral ook doordat het met KPN is geconnect. KPN zorgt ook voor veel problemen
 • Sebas,

  Dat hoeft niet meer, ik weet nu zelf waar het aan ligt, en dat is dus dat FUP gedoe, ik geef toe dat het beter is dan datalimiet, maar zo goedkoop lijntje heb k niet, en daarom vind ik het gewoon bullshit.

  Wanadoo heeft ook veel problemen, vooral ook doordat het met KPN is geconnect. KPN zorgt ook voor veel problemen
 • Waarom
  Waarom
  Post
  Post
  Je
  Je
  Dubbel?
  Dubbel?
 • foutje zeker, kan ik ook niets aan doen, als dat wel zo was, deed ik het niet expres…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.