Vraag & Antwoord

Anders (internet)

computer slaat tijdens internetten

6 antwoorden
  • Hallo Zijn al een paar dagen bezig om het volgende probleem bij mijn pc en die van een ander op te lossen. Het volgende is er aan de hand. Als we verbinding maken met internet dmv ADSL dan lijkt er in eerste instantie niets aan de hand. Maar ga je MSN en en internetten. Dan slaat mijn pc vast. Heb adsl modem, IE6, MSN al opnieuw geinstallerd. En we hebben geen last van virussen en spyware. Onze scanners vinden niets. En het verwijderen van programma's die we beide hebben draaien leverd ook al niets op Het is vrijwel direkt na een nieuwe windows XP installatie op onze pc's gekomen. Onze computers zijn toen dmv een netwerkkabel verbonden geweest. En nu hebben we beide last van dit rare verschijnsel Wie kan ons helpen :roll:
  • [quote:62e29d2f01="erwinm"]computer slaat tijdens internetten[/quote:62e29d2f01] Hmmm, dat is niet zo best. Ik zou toch maar een andere kopen als ik jou was.
  • Andere kopen, we hebben goede computers. Alleen nu net na nieuwe installatie van windows XP gebeuren er gekke dingen. Het is wel toevallig dat we beide last hebben van dit probleem. En enkel en alleen als je verbinding met internet maakt. Werk je offline dan is er niets aan de hand. Maar heeft iemand enig idee wat de oplossing kan zijn.
  • een goede virusscanner durf ik toch wel te zeggen. welke heb je? (al gebruikt)
  • Ik heb gescant met Norton Antivirus en met Norman, voor spyware heb ik Spybot gebruikt.
  • Ik zou nog maar een keertje WinXP installeren, maar dan gewoon vanaf CD-ROM.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.