Vraag & Antwoord

Anders (internet)

C!T gratis domeinnaam vervolg aanbieding: wat vind je ervan?

Anoniem
van
3 antwoorden
 • Van de week lag er een brief in de bus van Argeweb, die de domeinnamen host welke je onlangs via een code uit Computer!Totaal gratis kon aanvragen. Ik heb er dus een geregistreerd, met de gedachte leuk meegenomen, zie over een jaar wel of ik ermee door ga of verhuis.

  Argeweb wil natuurlijk graag klanten overhouden aan deze actie en dat zal wel de achtergrond zijn van de aanbieding om de komende 3 jaar voor half geld te blijven registreren.

  Maar ik heb er toch wat bedenkingen bij. Zo lees ik op de antwoordkaart dat "de gekozen registratieperiode word in een keer gefactureerd". Dus ik moet nu ineens 3 jaar vooruit betalen voor verlenging van de domeinregistratie die pas volgend jaar aan de orde is. Wie garandeerd mij dat Argeweb nog wel bestaat over een jaar?

  Daarbij zijn alle prijzen ook nog eens exclusief btw wat niet in overeenstemming is met de wettelijke bepaling dat aanbiedingen aan consumenten altijd inclusief btw gedaan moeten worden.

  Eigenlijk heb ik er dus mijn vraagtekens bij dat Argeweb nu even bezig is alvast cash binnen te halen bij de C!T lezers. Ik weet niet hoeveel domeinnamen er daadwerkelijk zijn geregistreerd maar bij een paar duizend klanten kan men toch een aardig sommetje ophalen.

  En bedenk: als Argeweb failiet gaat of gewoon maar verdwijnt ben je je geld kwijt en kun je ook nog eens opnieuw kosten maken voor het behoud van je domeinnaam.
 • Helemaal mee eens. Ook vind ik het onzin dat het domein gewoon verlengd wordt zonder jou iets te vragen. Ook hadden ze met dit mooie briefje wel een paar maandjes later kunnen komen wat mij betreft. Magoe, das mijn mening :wink:
 • Inderdaad, ze zijn wel erg snel met de opvolgende aanbieding ;)

  Wat kunnen we vanaf nu doen?
  Verlegen voor wel 3 jaar? Ik vind dat erg lang.
  Op tijd opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk? Of zit er een verplicht jaar aan vast?
  Verhuizen, zijn er leuke alternatieven?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.