Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Nieuw inbelwachtwoord wordt niet opgeslagen

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Bij mijn vriendin thuis hebben ze een nieuwe pc gekregen welke via een inbelmodem is verbonden met het internet. (ze krijgen binnenkort eindelijk ADSL)

  Zoals wel bekend moet je normaal een wachtwoord geven om op internet te komen. Windows bied de mogelijkheid deze op te slaan zodat je alleen maar op verbinden hoeft te drukken.

  Nu is alleen dit wachtwoord niet goed en moet dus het goede wachtwoord worden opgeslagen, alleen deze houd hij niet vast. Als je het goede wachtwoord handmatig intypt en daarna op verbinden drukt belt het modem gewoon in en kom je op internet.

  Ik heb al geprobeerd de inbelprofielen te verwijderen en een nieuwe toe te voegen alleen hij blijft maar met dat verkeerde wachtwoord aankomen. Deze slaat hij blijkbaar ergens op maar waar?

  Mijn vraag:

  Hoe kan ik het verkeerde wachtwoord verwijderen en zorgen dat hij het nieuwe opslaat en deze dus altijd standaard gebruikt i.p.v het verkeerde wachtwoord

  Alvast bedankt,

  Dennis
 • Wat voor een windows en IE versie heb je? DIt is niet egt normaal, zeker niet als je de verbinding al eens een keer hebt verwijderd!
 • Het is een Windows XP Home NL met service pack 2 geintegreerd. Het is dus versie 6.0 de verdere getallenreeks moet ik even opzoeken.
 • Ik heb geen verborgen optie's kunnen vinden die dit probleem kunnen veroorzaken.

  Misschien iemand anders nog enig id? :wink:
 • internetopties,beveiliging,aangepast niveau vinkje weghalen bij automatisch aanmelden met huidige gebruikersnaam en wachtwoord, aanvinken om gebruikersnaam en wachtwoord vragen ok aanklikken
 • ok, ik zal het dit weekend eens proberen. Jullie horen het nog wel.

  Mzls
 • Ik heb het laatste geprobeerd, alleen hij blijft nog steeds met het verkeerde wachtwoord komen. ik haal het oude weg en vervang het door het nieuwe, wanneer ik deze dan wil opslaan (door middel van aanvinken) houd hij deze nog steeds niet vast.

  Weet iemand waar windows xp dit wachtwoord opslaat? en zo ja is deze te verwijderen?
 • Dit staat toch bij externe toegang bij bureau acessoires? dan de eigenschappen van de verbinding opvragen en dan het password aanpassen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.