Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Fotoserie capturen (heb ik spoed mee)

Anoniem
T66
4 antwoorden
 • Hoi,

  Mijn broer doet mee aan de europese bakkers kampioenschappen en op hun site hebben ze 2 webcams die om de paar sec een foto nemen. Die foto wordt dan geladen in je browser, gewoon als afbeelding. Nou kan je rechtermuisknop > afbeelding opslaan als doen, maar ik kan dan nooit die stroom foto's bijhouden. :wink:

  Is er een programma of oplossing om elke afbeelding automatisch op te slaan?

  Het moet helaas vandaag al gebeuren.

  Hier wat links:
  1e webcam
  2e webcam

  [Edit] Tis btw in frankrijk, dus zelf gaan is niet de oplossing :wink:
 • Probeer deze links:
  http://www.softpedia.com/public/cat/10/16/10-16-48.shtml

  http://www.picture-finder.net/
 • Als je niet alle foto's hoeft te hebben kan je ook gewoon bovenin op het kruisje klikken, foto maken en weer vernieuwen…
 • [quote:6aec55312b="T66"]Als je niet alle foto's hoeft te hebben kan je ook gewoon bovenin op het kruisje klikken, foto maken en weer vernieuwen…[/quote:6aec55312b]Bedankt voor je tips. Alleen dat 2e kon niet, omdat ie toch weer opnieuw gaat verversen dan. Dit kon wel via de url die in het script van de pagina stond, maarjah, dan zit je daar de hele dag.

  Gelukkig kwam (ik heb T66 links daarom niet bekeken) teacher met de oplossing, en wel: SnagIt. Dit programma kan automatisch om de zoveel sec een capture maken. teacher, nogmaals bedankt. T66 natuurlijk ook voor het meedenken.

  Mag een slotje op, of gewoon laten zakken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.