Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Moeilijke of geen internetverbinding

Anoniem
gerardb
2 antwoorden
  • Sinds een paar dagen heb ik problemen met het openen van willekeurige internetsites. Het zijn niet steeds de zelfde, dus van grootte drukte op een bepaalde site is naar mijn mening geen sprake.
    Ik krijg twee verschillende meldingen. Een rechthoekig schermpje met daarin Alert en een geel driehoekje met zwart uitroepteken. De tekst luidt dan: The operation timed out when attempting to contact forum.computertotaal.nl, of de tekst: users.pandora.be could not be found. Please check the name and try again. De naam is uiteraard goed, komen uit het adresboek. Ter informatie: ik gebruik NOD32 en ZoneAlarm. Ik heb geen nieuwe programma's geinstalleerd o.i.d. en heb ook al een image van een week geleden terruggezet. Dit echter zonder resultaat. Kent iemand dit probleem?
  • Het is een beetje het verhaal van de klok en de klepel, maar hopelijk kan je er toch wat mee:
    Ik heb ergens gelezen dat de laatste versie van ZoneAlarm moeite had met SP2. Er werd geadviseerd een voorlaatste versie van ZoneAlarm te gebruiken.
    Mogelijk dat je hiervan hinder ondervind. Probeer het eens of kijk of Zonealarm inmiddels zelf een oplossing heeft gevonden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.