Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Webhosting

Anoniem
HeadOUt
5 antwoorden
 • Wij gaan iemand even op gang helpen met een internetsite. Hij heeft z'n oog laten vallen op http://www.vevida.com/NL/index.asp
  Ik kende deze niet, maar ik ben eigenlijk nogal verbaasd over wat hier voor weinig geld (39 Euro) wordt geboden. Het ziet er aantrekkelijk uit. Heeft iemand hier ervaring mee (geen addertje onder het gras)?

  Jan de Boer
 • Zo te zien gaat het om een Windows server, daar ben ik persoonlijk niet zo voor.
 • Waarom eigenlijk niet? O.k.,veel professionele servers draainen op Unix, maar is het niet een beetje afhankelijk van wat je er mee doet? Het gaat hier om een betrekkelijk klein gebeuren, alleen informatief en niet interactief (behoudens ooit eens een gastenboek misschien).
 • Bij Linux zit de server er standaard bij, m.a.w. Linux is gemaakt om als server te dienen. Daardoor is het betrouwbaarder.
 • [quote:5cb210e77d="J. de Boer"](geen addertje onder het gras)?[/quote:5cb210e77d]
  Vevida is zeer zeker geen kleine jongen op deze markt, zoals je hier enigzins suggereert. Het heeft vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Ze noemen zichzelf een kleine organisatie, maar vergeleken met de talloze eenmansbedrijfjes in webhostland zijn ze dat zeker niet.

  Check eens de reacties op www.webhosters.nl over dit bedrijf, daaraan kan je veel aflezen.

  De adder, voor zover je het een adder kan noemen zijn de behoorlijke kosten voor extra opties die men vraagt. Die kan je hier zien: Linkje.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.