Vraag & Antwoord

Anders (internet)

usenetserver.com

Anoniem
52kgopti
5 antwoorden
 • Dag Forummers,

  Zijn er onder jullie die deze betaalde newsserver gebruiken?
  Zo ja. Werkt deze server bij het binnenhalen van binaries via een nieuwslezer (bijv Newsbinpro) of via Internetexplorer (zoiets als webmail?). en wat zijn jullie bevindingen?

  Bij Voorbaat dank voor de reacties,

  Mariëtte
 • Ik gebruik deze newsserver en het binnen halen van binaries is geen probleem hoor met programma's zoals newsbinpro of newsleecher. Maar dat lijkt me ook wel logisch, waarom zou je anders een abbonement hierop nemen.
  Via internet explorer heb ik nog nooit gedaan, het zal ook wel voor geen meter werken.
  owja en me bevindingen: ja werkt als een trein, volle snelheid downloaden (is ook afhankelijk van hoe druk het is van het aantal mensen dat online is bij je provider), lange retentie en toegang tot zo goed als alle groepen.
 • Ha Robin.

  Ben ff benieuwd naar je abbo. Mag je echt onbeperkt downloaden voor een vast bedrag per maand? Hoeveel simultane connecties heb je tijdens een d/l sessie? Ben zo'n 2 jaar bij Newscene.com geweest. prima connectie en retentietijd maar 't blijkt dat ze aardig wat meer dollars vragen dan Usenetserver. Wat zijn de instellingen in m'n nieuwslezer voor deze server?

  Mvg, Mariëtte
 • Hoi Mariëtte,

  Ik heb een abbo van €14.95 per maand en daarbij kan je echt onbeperkt downloaden. Ik heb 6 lijntjes waarmee ik kan downloaden. Het instellen is erg simpel bij het download programma wat ik gebruik. Ik hoef alleen de 2 server adressen in te voeren.
  Die prijzen van die andere nieuwsserver zijn trouwens erg hoog zeg!
 • Je kan ook eens op eweka.nl kijken, 7.50 voor 30 dagen onbeperkt tm 8 mbit. 10 dagen retention

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.