Vraag & Antwoord

Anders (internet)

BitComet steelt internet?

Anoniem
Captain_Kansloos
11 antwoorden
 • Als ik met BitComet iets ga downloaden, kan ik na een paar minuten niet meer op internet; geen sites meer bezoeken, niet meer msn-en, geen outlook-mail meer kijken. Niets doet het nog, behalve BitComet. Als ik BitComet dan weer afsluit doet alles het weer, en als ik hem weer opnieuw aanzet kan ik weer met niets anders op internet. Weet iemand misschien waar dit aan kan liggen en wat dan een oplossing kan zijn?
 • Misschien iets te kort door de bocht, maar gebruik BitTornado ( http://www.bittornado.com/download.html ). Die client wordt veel gebruikt en heb er zelf ook geen problemen mee.
 • Ik had dit probleem ook met azareus. Het was voor mij zeer eenvoudig op te lossen. 1 dingetje aanklikken en het is goed. Ik weet alleen niet meer wat het was :oops:.
  Iig succes ermee!
 • Als dat programma al jouw bandbreedte opslurpt waardoor jij niet meer fatsoenlijk kunt werken, dan moet je gewoon de maximale bandbreedte voor dat programma beperken.
 • [quote:e6797022f0="NaMRorrIM"]dan moet je gewoon de maximale bandbreedte voor dat programma beperken.[/quote:e6797022f0]
  Met NetLimiter bijvoorbeeld ( http://www.soft32.com/download_25240.html )
 • Stel het maximaal aantal verbindingen in op 60. Default is unlimited, en dat kan erg veel van je systeem vragen. En inderdaad maar 1 download tegelijk starten.
 • dankjewel, hij doet het nu inderdaad weer zo, dat ik wel op internet kan :D
 • Ik download zo nu en dan een aantal torrents tegelijk met BitComet en kan desondanks gewoon nog browsen etc. Je moet even instellen dat de max. overall upload van BitComet niet hoger komt dan 80-85% van de max. upload snelheid van je internet verbinding. Anders raakt die "verstopt".
 • [quote:6c7087e412="Captain_Kansloos"]Je moet even instellen dat de max. overall upload van BitComet niet hoger komt dan 80-85% van de max. upload snelheid van je internet verbinding. Anders raakt die "verstopt".[/quote:6c7087e412]

  Waar bij de instellingen moet ik dat dan doen? Ik zie het namelijk niet staan…
 • [quote:1a70a89d1b="anjo_compu"][quote:1a70a89d1b="Captain_Kansloos"]Je moet even instellen dat de max. overall upload van BitComet niet hoger komt dan 80-85% van de max. upload snelheid van je internet verbinding. Anders raakt die "verstopt".[/quote:1a70a89d1b]

  Waar bij de instellingen moet ik dat dan doen? Ik zie het namelijk niet staan…[/quote:1a70a89d1b]

  Ik weet niet of het in BitComet zelf kan, maar in ieder geval wel met NetLimiter. ( http://www.topshareware.com/NetLimiter-transfer-8939.htm )
 • Dat verhaal heb ik ook vaker gehoord. Het strookt echter niet met mijn ervaring. Als ik de upload op 80% zet, zakt de download compleet in. Het gaat bij mij het beste bij 20 kBps, terwijl ik een 64 kBps verbinding heb (upload). Ik heb het idee dat die vele verbindingen ook nog al wat bandbreedte kosten. Dat getal van 60 verbindingen komt van de bittornado site.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.