Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox 1.0 & WMP/Realplayer

Anoniem
Ruudfeen
5 antwoorden
 • Al een poosje gebruik ik Mozilla als browser en dat bevalt me prima, maar nadat ik vandeweek versie 1.0 heb geinstalleerd heb ik problemen met het laden van muziekspelertjes op websites. Hij wil namelijk niet Windows Media Player of Realplayer plugins laden, terwijl ik beide programma's wel geinstalleerd heb (WMP 10 en RP 10). Hij blijft steeds melding geven dat ik een plugin moet installeren.
  Wat kan ik hieraan doen?
 • Je hebt ook al real player e.d. opnieuw geinstalleerd?
 • Heb zonet Realplayer en WMP opnieuw geinstalleerd, en het lijkt te werken. Alleen op [b:c6d50ef6c1]deze[/b:c6d50ef6c1] site wil Realplayer niet laden. In IE doet ie het wel. Ligt dit aan de site, of aan mij? ;)
 • Zelfde probleem hier, dat ligt aan de site dus.

  nog 2 tips: Real alternative is de gestripte versie van real player, met alleen de codecs (en eventueel mediaplayer classic), en niet die overige rommel.

  tip 2: onder de map Firefox/plugins staan een aantal dll'tjes, die zorgen voor ondersteuning voor quicktime en real filmpjes. Als je FF bv. op een andere computer zet hoef je alleen die dll'tjes mee te kopieeren, en dan heeft ie direct ondersteuning voor realplayer e.d.
 • ok, bedankt
  RealAlternative heb ik ook al eens geprobeerd, maar dat werkte niet helemaal gesmeerd dus vandaar dat ik de gewone weer gebruik. Misschien moet ik m nog maar es uitproberen…. Die plugins-map had ik al ontdekt, wist alleen niet dat je alleen maar de dll's hoefde te kopieren. Bedankt voor de tip.
  Betekent dat nu trouwes ook dat als ik een reservekopie maak van die dlls en Realplayer verwijder en vervolgens de dll's terugzet dat ie het dan ook nog doet?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.