Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Tabs in Firefox

Anoniem
Gert-Paul
9 antwoorden
 • In Firefox heb ik onder Opties ingesteld dat elke nieuwe link of bookmarks in een nieuwe tab van het betreffende window geopend moet worden. Firefox trekt zich daar niets van aan en opent de ene keer een nieuwe window (via link) en de andere keer opent-ie in dezelfde tab (bookmark) in de bestaande window. Komt dit iemand bekend voor en is er iets aan te doen? 't Is vrij irritant.

  Kweet het; het mag niet, twee onderwerpen in 1 vraag, maar kun je de Bookmark Toolbar Folder in je Bookmarks niet verwijderen?

  Rob
 • Wat betreft de bokmarks folder kan ik je niet helpen, ik zou hem zelf ook graag weg hebben maar ben er nog niet achter hoe.

  Wat betreft de tabbalden kan je gebruik maken van de Tabbrowser Extension (kan je vinden via Google), waar je heel precies kan instellen hoe FireFox moet handelen met tabs. Daar kan je bijvoorbeeld ook instellen dat je automatisch een nieuwe tab moet krijgen als je een andere URL intypt, etc.
 • Ik heb gevonden wat je me aanraadde, alleen Firefox vindt het niet veilig om dat te downloaden. :lol: :lol: :lol:
  Zal toch het oude vertrouwde IE er even aan te pas moeten komen.
 • Als je 1.0 gebruikt en je wil een extentie downloaden waarvan FF denkt dat het niet veilig is, dan komt er in datzelfde balkje een knop (edit options) te staan om extenties toe te staan van die site.
 • [quote:38a859b091="#robkeb#"]In Firefox heb ik onder Opties ingesteld dat elke nieuwe link of bookmarks in een nieuwe tab van het betreffende window geopend moet worden. Firefox trekt zich daar niets van aan en opent de ene keer een nieuwe window (via link) en de andere keer opent-ie in dezelfde tab (bookmark) in de bestaande window. Komt dit iemand bekend voor en is er iets aan te doen? 't Is vrij irritant.

  Kweet het; het mag niet, twee onderwerpen in 1 vraag, maar kun je de Bookmark Toolbar Folder in je Bookmarks niet verwijderen?

  Rob[/quote:38a859b091]

  Tip gebruik gwoon 1.0 PR, daar opent een linkje wel gewoon in een apparte tab. Had dit probleem ook in de nieuwste versie en vond t erg irritant. Tevens werken een aantal extensies niet zoals IEview. En volgens mij kan je die bookmarks folder idd niet verwijderen.
 • Mmm, ik merk geen verschil. Doet precies hetzelfde als 1.0
 • [quote:421c2bb3a0="#robkeb#"]Mmm, ik merk geen verschil. Doet precies hetzelfde als 1.0[/quote:421c2bb3a0]

  ook niet als je in advanced de instellingen aanvinkt? btw linkjes openen bij mij altijd in een nieuw browser venster ipv een tab..
 • Nee, ik heb bij beide aangevinkt om links en bookmarks in een nieuwe tab te openen, maar het maakt niet veel uit. IS er trouwens nog veel verschil tussen de 1.0 PR versie en de 1.0?
 • http://www.squarefree.com/burningedge/releases/1.0.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.