Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Speedlinq

Anoniem
kees500
5 antwoorden
 • heeft iemand dat van jullie?

  Ik ga nu namelijk echt ander internet nemen.

  Ik zit te twijfelen tussen 4096 en 8064. Iemand ervaring mee wat te snelheden zijn. Ziet er goedkoop en snel uit. Iemand zei wel dat je bij adsl nog aanmeld kosten ofzo moet betalen. Ik heb nu kabel van @home, moet ik als ik dan adsl nemen ook de kabel naar mijn pc etc veranderen of kan ik gewoon dezelfde gebruiken?

  http://www.speedlinq.nl/php/product.php
 • ik denk dat je gewoon beter uit bent als je bij @home overstapt op: @homebreedband.
  dan hoef je niets te veranderen het gaat lekker snel en je hebt geen verdere data limiet en dat is met sommige adsl aanbieders nog maar de vraag.
  dus als ik jou was bleef ik gewoon bij @ home.
 • Hou er wel rekening mee, dat die 8 Mbps bijna nooit gehaald wordt. Boven de 2 Mbps wordt meestal geen enkele garantie gegeven.
 • Wat er meestal aangegeven word, is de teoretische maximum snelheid. Je ben al spekkoper als je boven de 80% zit. Ik haal hier met mijn chello plus tussen de 540 en 550KB/ps(en redelijk constant). Uiterlijk 1 januari word de snelheid hier ook 8mbit. Kosten voor mijn abo bijna 80 pleuro. Dus in verhouding met @Home redelijk duur. Als je verder altijd of meestal tevreden was, zou ik blijven zitten. Je weet nu wat je hebt toch?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.