Vraag & Antwoord

Anders (internet)

problemen met downloaden nieuwsgroep

7 antwoorden
  • Om te downloaden bij nieuwsgroepen gebruik ik grabit 1.5.1 beta en ik heb wanadoo Hij heeft bij mij moeite om met 3 threads verbinding te maken. Krijg vrijwel de hele tijd de mededeling connection host limit reached. Soms pakt ie wel 3. Krijg ook regelmatig het volgende, error while downloading article en dan een heeeeeeeele lange reeks van allerlei symbolen. Heb gister een aantal cleaners laten draaien maar dat lijkt me niet de oorzaak. Weet iemand hier iets op???
  • De meeste providers stellen een limiet aan het aantal gelijktijdige downloads. Het is niet ongewoon dat dat er maar 1 of 2 zijn.
  • Casema/Wanadoo heeft het aantal verbindingen en downloadsnelheid gelimiteerd/afgeknepen. Alleen met het duurste pakket (Casema Max en Wanadoo Power) krijg je een volle bak qua snelheid en verbindingen.
  • Ja dat weet ik allemaal. Wanadoo geeft 3 threads, maar sinds eergisteravond ging dat heel problematisch, kreeg dus heel vaak dat de limiet was bereikt terwijl dat nog niet zo was. Soms was 2 threads al teveel. Maar sinds vandaag lijkt het probleem zich te hebben hersteld. Tot nu toe gaat alles goed. En wat die snelheid betreft, dat is echt balen. Ik haal max 36 kb/s Gelukkig heb ik nu een snelle gratis server gevonden, alleen heeft die een downloadlimiet. Maar het is leuk voor erbij. Bedankt voor de reacties.
  • [quote:69b1000aef="thijs1981"]Gelukkig heb ik nu een snelle gratis server gevonden, alleen heeft die een downloadlimiet. Maar het is leuk voor erbij.[/quote:69b1000aef] Wil je ons ook vertellen welke server dat is, wat de downloadlimiet is, hoeveel bandbreedte je hebt en of je daar ook een beetje leuke groepen hebt? Een gratis server is altijd leuk natuurlijk.
  • Jawel hoor, dat wil ik wel even vertellen. Ik heb er meerdere, veruit de snelste is yottanews www.yottanews.com Klik op deze link en je hebt direct een gratis account te pakken [url]http://www.yottanews.com/freeaccount.php[/url] 5 minuten wachten en je kunt downloaden. Deze is lekker snel maar je kunt maar 1.16gb per maand downloaden. Is wel te omzeilen door in te loggen bij manage accounts dan te kiezen voor change package, kies weer free account en je hebt weer 1,16 gb/ Verder heb ik nog txucom, deze is ook wel redelijk maar niet zo snel, maar goed icm met de wanadoo downloads haal je toch iets van 60gb/s. Hiervoor hoef je niet in te loggen: news.txucom.net Verder heb ik nog een paar, maar nog niet echt getest. allnews.readfreenews.net free-text.usenetserver.com corp.newsfeeds.com news.readfreenews.net test.news-service.com Voor deze hoef je verder ook niets te registreren. Verder zou je dit kunnen volgen [url]http://forum.ftd.nu/showthread.php?t=82930&page=1&pp=15&[/url] Daar staan ook degene die ik net heb opgenoemd. Succes ermee.
  • kan ik ook niuws groepen downloaden ik gebruik internet via tiscali :( :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.