Vraag & Antwoord

Anders (internet)

WWW File Share Pro

Anoniem
neuf
1 antwoord
 • Hallo, sinds kort ben ik een programma tegengekomen genaamd wwwfilesharepro te vinden: http://www.wfshome.com/

  Wat kun je ermee je kunt op kinderlijk eenvoudige wijze een eigen server opstellen zodat je bestanden beschikbaar kan stellen die op jou computer staan hiermee kun je bijvoorbeeld jouw vrienden/collega's en dergelijke bestanden van jou pc laten downloaden: gewoon via hun eigen browser (internet explorer, opera). Zij hoeven het programma dus niet op hun computer te hebben staan , waardoor zij toch programma's muziek, documenten van jou pc kunnen downloaden. Uiteraard kun je ook de boel laten beveiligen met een wachtwoord.

  Maar nu komt het ik heb een probleem ermee namelijk datik precies de stappen volg: en dan moet je op start drukken en krijg je jouw bestanden te zien in de browser. Hier krijg je dan een ip-adres te zien echter dit ip-adres is bij mij: 10.0.0.11 (dit is duidelijk niet mijn echte ip-adres) dus iets gaat er niet goed.

  [img:5afe7dcf46]http://img144.exs.cx/img144/4717/wwwfilesharepro0zc.jpg[/img:5afe7dcf46]

  Dit is duidelijk een erg handig programma (wellicht zijn er ook andere zeer eenvoudige alternatieven om anderen via hun browser bestanden te laten downloaden van jouw pc ik zou ze zo niet weten: dus zonder allerlei poespas en zeer eenvoudig in te stellen)

  Ik zou het zonde vinden als ik dit programma zou moeten verwijderen.
  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen


  groeten babybox

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.