Vraag & Antwoord

Anders (internet)

wat word er bedoeld met blijvende lecentie?

Anoniem
net-marker
4 antwoorden
 • Hallo

  Ik heb een suktje over babylon op deze site gelezen. Nu wil ik dit programma aan schaffen. Alleen de koste zijn mij nog niet helemaal duidelijk.
  er staat:
  "Na deze periode moet het programma worden geregistreerd voor 20 euro per jaar. Voor een blijvende licentie moet 50 euro worden betaald" Wat word er met blijvede lecentie bedoeld? Kan je dan voor 50 euro de rest van je leven gebruik maken van dit programma? wat gebeurt er als er weer een nieuwe verzie op de markt komt,moet je hier dan weer een nieuw lecentie voor aan schaffen?
 • Inderdaad blijvende licentie kan je blijven gebruiken. In sommige gevallen zoals Winzip kan je ook nog eens van alle upgrades en nieuwe versies gebruikmaken van het programma.
 • oke het betekent dus niet per definitie dat je gelijk ook de komende upgrade’s krijgt. Zou het dan niet zo kunnen zijn op een gegeven moment het programma zo oud is dat het niet meer word ondersteund door de uitgever?

  Bestaan er overgens ook programma's die overal op de pc je spelling kunnen controleren. dus ook in het veld waar ik nu aan het typen ben?
 • https://buy.babylon.com/index.php
  [i:3960af1700]"Babylon-Pro - Jaarabonnement
  Een jaarabonnement op de Babylon-Pro diensten. Vervalt na één jaar."[/i:3960af1700]

  Je bent naast die blijvende licentie van 49.50 USD/EUR nog zeker 24.50 USD/EUR per jaar kwijt aan updates (excl. EU BTW!)

  Betaal als het ff kan in USD, da's met de huidige USD/EUR valutakoers veel voordeliger.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.