Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Router dynamisch instellen

Anoniem
lion
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een sitecom router, ik moet van @home dynamisch deze router instellen. Dit lijkt me geen probleem, maar weet iemand hoe je dit even snel kan nakijken en waar?
 • Heb kort geleden voor m'n dochter een SiteCom DC202 router (een hele goeie, heb er zelf ook een!!) geplaatst op een @Home verbinding.
  Betreft het configuratiemenu dat je via je browser (lees de handleiding) opvraagt:

  Alle defaultinstellingen staan eigenlijk al goed voor @Home; IP automatisch toegewezen, refresh forever en dergelijke.
  Het [u:38db952b76]enige[/u:38db952b76] dat voor @Home belangrijk is, is dat je de [u:38db952b76]computernaam[/u:38db952b76] die je van @Home hebt gekregen (wat cijfers en letters) goed invult bij "[u:38db952b76]Host Name[/u:38db952b76]"….
  Save, reboot modem en router door van beide een paar minuten de voedingsspanning af te halen, reboot daarna die PC en 't moet werken.
  Op onderstaand adres kun je ook veel antwoorden vinden:

  http://www.troublesathome.nl

  Groet,
  Ton
 • Dus ik moet toch nog wat veranderen eraan ?? :cry:
  Ik snap zoiets nl niet.

  Ik kan geen programma in mijn computer vinden over die router, en laat staan dat ik weet waar ik moet kijken of het al zo goed staat of dat ik nog wat veranderen.

  Kan iemand me svp uitleggen hoe ik dat kan doen / controleren?

  Sorry pc noob, schaam me kapot :(
 • Je moet vanaf een met de router verbonden computer (de kabel hiervoor wordt meestal met de router meegeleverd) contact maken met de router. Dit gaat door in een browser (gelijk welke) het in de gebruiksaanwijzing van de router gegeven IP adres in te toetsen. Dan kom je IN de router en kun je allerlei instellingen wijzigen.

  Dit staat absoluut in je gebruiksaanwijzing.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.