Vraag & Antwoord

Anders (internet)

inbelverbinding verdwenen

Anoniem
Pal
7 antwoorden
 • Gelukkig heeft de buurman een internet aansluiting anders had ik deze vraag niet eens kunnen stellen! Ik heb het volgende probleem. Om mij onverklaarbare wijze is mijn inbelverbinding verdwenen. Wellicht heeft een virus bestanden verminkt maar mijn virusscanner (Avast) geeft geen meldingen meer dus ik ga ervan uit dat ik dat probleem heb opgelost.

  Ik ga naar netwerkverbindingen, maak een nieuwe verbinding, kies vervolgens voor verbinding met internet maken, handmatig een verbinding instellen. Echter dan komt mijn probleem ik kan niet kiezen voor verbinding maken via een inbelmodem (ja, ze zijn er nog de mensen die inbellen via een modem!). De enige keuze die ik kan maken is verbinding maken via een permanente breedbandverbinding. En die heb ik dus niet!

  Wie heeft de oplossing. Als laatste redmiddel kan ik natuurlijk nog alles opnieuw installeren, maar als het simpeler kan dan graag!
 • modem al geherinstalleerd?
 • [quote:b66a99cd4e="andre@home"]modem al geherinstalleerd?[/quote:b66a99cd4e]

  Ja, opnieuw geinstalleerd. Daar ligt het dus niet aan
 • Maar vindt je het modem dan wel terug in het apparaatbeheer van Windows of is 'ie daar ook weg?

  Jim
 • [quote:6ad5affdc9="Jim van Zweeden"]Maar vindt je het modem dan wel terug in het apparaatbeheer van Windows of is 'ie daar ook weg?

  Jim[/quote:6ad5affdc9]

  Ja, daar staat ie. Modem op zich werkt goed. Ik heb dit getest door op een BBS in te bellen. Deze verbinding komt zonder problemen tot stand.
 • Computers!, een ramp!

  Helaas, ikke even niet meer weet, maar kom ik nog op iets dan sein ik

  Jim
 • Na verwijderen van virussen of andere malware kan je internetverbinding gemold worden door corrupte winsock settings. Voer dan het volgende uit achter het run/uitvoeren commando:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.