Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Bepaalde sites laden zeer traag ?!

3 antwoorden
  • Goede middag, Ik moet voor mijn werk vandaag veel op internet doen. Echter werkt het hier niet zoals het hoort, en dat is zeer storend. Misschien kan iemand me vertellen wat er aan de hand is. Ik open bepaalde sites, en dan duurt het heel erg lang voor de site helemaal geleden is. Hij geeft dan de melding: bezig met openen van de site ....... en de balk rechts schuift maar heel langzaam op. Gevolg, lang wachten voor de site compleet is en je naar beneden kan scrollen. Mijn vraag is of dit aan mijn provider @home ligt? Of aan die sites? Cookies verwijderd, easycleaner, spyware verwijderd etc is allemaal al gebeurd. Wie helpt me uit de brand
  • Of het aan @home ligt kun je maar 2 manieren doen. Vragen of iemand in de buurt ook internet heeft. En ff navraag doen. En als er niemand in de buurt woont met @home zou je ze eens op kunnen bellen. Zijn misschien simpele oplossingen maar zou dat eerst doen voordat je alles na gaat lopen.
  • Kan het niet gewoon aan de site / invisionfree forum liggen? Heeft dat dus altijd met de provider te maken? Ik denk dat het aan de site ligt omdat de rest van internet het wel normaal doet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.