Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet via de schotel

Anoniem
Sjaak456
6 antwoorden
 • hallo allemaal,

  allemaal een goed 2000 bla bla bla,
  to the point,

  laatst las ik het een en ander over internet via de schotel, ik heb er al een berichtje voor gepost in de groep algemeen, heb er ook 4 replys op gehad maar kan deze niet lezen omdat er helemaal niets op mijn scherm verschijnt als ik het forum aan klik. degene die al gerageerd hebben dank hiervoor alleen kan ik jullie replys niet lezen.

  wat mijn vraag dus is, wie heeft er ervaring met schotelinternet en hoe werkt het nou? moet je er voor inbellen, ivm je upload? en is het wel een beetje rap? ik heb geen zin nl om 720 piek neer te tellen voor een schotel en alle andere shit, om vervolgens 1 kb p/s meer te hebben.

  mzzl xcept

 • Internet via de schotel is, voor zover ik weet, nog bij lange niet verkrijgbaar. Er moeten namelijk eerst een boel satelietten de ruimte in worden geschoten en dat is dus nog niet gebeurd (tenminste, niet voor commerciële doeleinden). Dus voor zover ik weet zou er ook niemand kunnen replyen omdat niemand ervaring met "schotelinternet" kan hebben.

  En dat je in het algemene forum niets kon lezen, lag aan problemen met de forum-software (lees maar na, als je dat al niet gedaan had).

  In de tussentijd, trouwens, loont het toch wel om op de kabel te gaan. Ja, ik weet het, je hoort vaak verhalen over traag enzo maar het valt wel mee. Ik haal gemiddeld 150 tot 200 Kb./sec en dat er heel af en toe iets nog niet goed werkt neem ik voorlopig nog op de koop toe (kinderziektes zeg ik dan maar). Plus de KNP ziet geen cent meer van me!

  [This message has been edited by Brian Dickens (edited 06-01-2000).]

 • bedankt voor je reply. maar ik ben het niet helemaal eens met je. internet via de schotel is wel degelijk verkrijgbaar! ik heb er al een hele discussie over gehad met de winkel die het verkoopt. ik ben er inmiddels achter dat je dus wel een inbel verbinding moet hebben voor je upload. maar goed, je heb wel een snellere download voor hetzelfde inbel geld.
  ik ben absoluut voor kabelinternet, als ze het aanboden bij mij in de buurt, maar ik woon in zon dorp waar ze het nog niet leveren. aalsmeer. ik heb al honderd keer een aanvraag ingedient bij chello, heb al uren met upc gebeld, maar daar ligt het niet aan. nutsbedrijf amstelland moet het aanbieden en zolang hun dat niet doen ben ik de peanut :-(
  in ieder geval bedankt voor je moeite. maar internet via de schotel is er wel degelijk! als je er meer over wilt weten kijk dan eens hierzo:
  http://www.hertzinger.nl/indexhertz.html

  greetz xcept

  ——
  just xcept it

 • via een schotel ben je afhankelijk van het weer,bij slecht weer grote kans op slechte verbinding evenals bij een hogedruk gebied
  tenminste dat was mijn ervaring met schotelgebruik voor mijn werk (radarverbindingen via schotelontvangst))
  de groeten

  ——————
  radar has changed the world

 • was er ook niet zo'n bedrijf dat dat voor het eerst aanbood in luxemburgh?

  Hoe is dat afgelopen?
  kwamen ze dat modem en tuner thuis installeren?

  Canal+ had ook plannen om satteliet-internet aan te bieden. (zij beheersen tot nu toe bijna alles wat in ons landje met satteliet te maken heeft)

  Gegroet Takker

  Hij takt jullie allenmaal!!!

 • bedankt voor de adviezen, ik wacht het nog wel af. het werkt dus net zoals met de tv? wanneer het stormt ken je gaan mens erger je nieten of ganzeborden whatever.

  ik weet ff voldoende mzzl

  xcept

  ——–
  Just xcept it!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.