Vraag & Antwoord

Anders (internet)

wat moet ik met deze 'adreslijstservice'?

Anoniem
Jim van Zweeden
4 antwoorden
 • In Outlook Express kom ik via Extra - Accounts in het schermpje 'internet-accounts'. Onder de TAB adreslijstservice zie ik de volgende 'adreslijstservices' staan:

  [img:dce7789a88]http://members.chello.nl/hjloende/adres.jpg[/img:dce7789a88]

  Die services waren me nog niet eerder opgevallen, nou denk ik er niet direct iets ergs van maar vraag me wel af wat ze daar doen, ik ken ze niet, heb even zitten googelen maar word daar ook niet zoveel wijzer van. Zijn die services echt nodig of nuttig op die plaats, kan ik ze gewoon verwijderen of [i:dce7789a88]moet [/i:dce7789a88]ik ze juist verwijderen omdat ze schadelijk zijn?
 • Als je nou eens in de OE-help zoekt op de term "adreslijstservice" en dan één en ander doorleest weet je alles wat erover te weten valt en mag je zelf beslissen of het weg kan. Die Help-knop zit er toch niet voor niets!!

  Schadelijk is het niet, het zit ook niet in de weg maar nodig heb je het bijna zeker ook niet tenzij je in een wereldwijd bedrijfsnetwerk hangt of zo.

  Jim
 • ik gebruik ze niet en heb ze niet ingestelt

  heb ze weggegooit en nooit moeilijkheden ondervonden
 • [quote:97ceea0437="Jim van Zweeden"]Als je nou eens in de OE-help zoekt op de term "adreslijstservice" en dan één en ander doorleest weet je alles wat erover te weten valt en mag je zelf beslissen of het weg kan. Die Help-knop zit er toch niet voor niets!![/quote:97ceea0437]
  Tsja, daar heb je een punt (heb zo'n hekel aan help-knoppen gekregen dat ik ze 'vergeten' ben).
  Maar goed, wanneer het om 'services' gaat word ik altijd wat wantrouwig als ik namen tegenkom waarvan ik het hoe en waarom niet precies weet, vandaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.