Vraag & Antwoord

Anders (internet)

PDF niet te bekijken via browser?

Anoniem
brandsrus
3 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb een hopelijk simpel probleem, waar ikzelf even niet uit kom. Ik kan met mijn browser (zowel Firefox als internet explorer) geen PDF pagina's bekijken. Er wordt wel een nieuw scherm geopend, maar deze blijft blanco. Heb ik iets niet goed ingesteld?

  Het grootste probleem is de belastingdienst, want aangifte moet voortaan electronisch en dat zijn volgens mij PDF pagina's. Ik krijg ze dan ook niet geopend.

  Kan iemand mij vertellen wat er moet gebeuren om de bedoelde pagina;s wel op het scherm te krijgen? Ik heb als de nieuwste versie van Adobe geinstalleerd. :(
 • Hallo

  Heb je een firewall?? zo ja zet die dan eens uit en kijk of het dan wel werkt

  Groetjes

  Radlab
 • [quote:41ff858844="radlab"]Hallo

  Heb je een firewall?? zo ja zet die dan eens uit en kijk of het dan wel werkt

  Groetjes

  Radlab[/quote:41ff858844]

  Gedaan. Nog steeds blanco scherm. Wel kan ik het betreffende PDF vestand downloaden. Is het de bedoeling dat ik zulke files download en niet online te zien krijg? Ik neem aan dat het ook gewoon middels de browser te zien moet zijn. Kan me herinneren dat ik vroeger wel pdf files (zoals prijslijsten) online kon bekijken, maar tegenwoordig lukt me dat niet meer. Nieuwer is niet altijd beter? Of heb ik weer een of andere plugin/add-on nodig?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.