Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Kan MSN naam niet veranderen

Anoniem
JBS
5 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb een nieuwe email adres :D. Geadd etc bij msn, maar nu kan ik mijn naam niet veranderen, er staat ook ziets van email niet controleert ofzo achter :-?.

  [img:9f6d2106df]http://members.home.nl/kranendijk/error.JPG[/img:9f6d2106df]
 • MSN zegt hierover:

  [b:340fcb6983]Vragen i.v.m. de veiligheid van het gebruik van Messenger.[/b:340fcb6983]

  Mogelijk wordt de aanduiding '(E-mailadres is niet gecontroleerd)' weergegeven achter het e-mailadres van een contactpersoon in de lijst. Deze contactpersoon heeft een Microsoft .NET-paspoort aangevraagd via een bestaand e-mailadres. Als je '(E-mailadres is niet gecontroleerd)' ziet, houdt dit in dat Microsoft nog niet heeft gecontroleerd of het e-mailadres van deze contactpersoon echt van deze persoon is. De identiteit van een contactpersoon wordt als gecontroleerd beschouwd wanneer deze persoon op het e-mailbericht reageert dat Microsoft hiervoor verzendt. Zodra de contactpersoon reageert, wordt de melding '(E-mailadres niet gecontroleerd)' verwijderd en wordt de weergavenaam van de contactpersoon in Messenger weergegeven in plaats van zijn of haar e-mailnaam.

  Bron: http://www.msn.be/services/msnmessenger/msnmessengerproblemen/Default.asp
 • raar, ik heb nog geen email van hotmail gehad. Mijn emailadres verwijst de emails die hij binnenkrijgt naar een adres, zou dat een probleem kunnen zijn?
 • [quote:f2f99f8ff8="M@XXER"]raar, ik heb nog geen email van hotmail gehad. Mijn emailadres verwijst de emails die hij binnenkrijgt naar een adres, zou dat een probleem kunnen zijn?[/quote:f2f99f8ff8]Als dat niet altijd goed gaat wel natuurlijk. Ik weet niet of hotmail zo'n adressen slikt…
 • Het is gelukt :). Hotmail stuurde de email gewoon pas een dag later :wink: .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.