Vraag & Antwoord

Anders (internet)

(vermoedelijk) te lage snelheden met Quicknet

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik heb dus een small abo. bij Quicknet (256 of 512 kb/sec download, weet ik niet zeker), maar altijd als ik een bestand download via BitTorrent of gewoon via mijn browser komen mijn downloadsnelheden nooit boven de 26 kb/sec uit. Dit moet toch sneller kunnen?

  Oja, als ik via mijn browser iets download, download 'ie de eerste minuut met +100 kb/sec, maar dan blijft het dalen tot ie uiteindelijk op 25 kb/sec. komt.

  Help anyone? =)

  PS: Ik heb geprobeerd poorten te openen in mijn CopperJet 810 modem, maar daar kan ik niet in komen =/
 • [quote:a86f4bfe25="SolidSerpent"]Ik heb dus een small abo. bij Quicknet (256 of 512 kb/sec download, weet ik niet zeker), maar altijd als ik een bestand download via BitTorrent of gewoon via mijn browser komen mijn downloadsnelheden nooit boven de 26 kb/sec uit. Dit moet toch sneller kunnen?

  Oja, als ik via mijn browser iets download, download 'ie de eerste minuut met +100 kb/sec, maar dan blijft het dalen tot ie uiteindelijk op 25 kb/sec. komt.

  Help anyone? =)

  PS: Ik heb geprobeerd poorten te openen in mijn CopperJet 810 modem, maar daar kan ik niet in komen =/[/quote:a86f4bfe25]
  Het downloaden van BitTorrent files is altijd afhankelijk van het aantal "aanbieders" en de daarbij behorende uploadsnelheid. Met jouw abonnement lijkt deze snelheid mij heel reeël.

  Lees ook dit artikel.

  Ter vergelijk; ik heb een Demon Express 8192 abonnement waarmee ik meestal tussen de 50 - 150 kb/s download als het om BitTorrents gaat.
 • als jou abonnement inderdaad 256kb (= dus kilo bit) is, dan is het normaal dat je een downloadsnelheid haalt van 25kB/s (= dus kilo byte).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.