Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox 1.0.4 NL: onbruikbaar installatiebestand?

4 antwoorden
  • Op pagina [url]http://www.mozilla.org/products/firefox/all.html[/url] bestel ik de Nederlandse uitvoering voor Windows - die wordt ook gedownload - maar installeren is er niet bij: als ik het bestand start dan verschijnt er een venster met de titel '7-Zip' en de mededeling "Niet nader omschreven fout". Nogmaal downloaden van hetzelfde bestand: zelfde fout. Is dat bestand niet goed?, of mag ik het niet installeren onder Windows 2000 SP4?
  • Heb vanmorgen exakt hetzelfde file op dezelfde plek gehaald. Installeert bij mij probleemloos. Is trouwens een uitvoerbaar EXE bestand en geen zipfile. Jouw boodschap 7-zip verwijst naar het kompressieprogramma dat je hier kunt vinden: http://www.7-zip.org/ Heb je ooit hier iets mee gedaan, dat de boel in de war zou sturen? het FF exe-file is geen zip en zou gewoon moeten installeren. Kijk eens in je opstartroutines/register naar 7-zip verwijzingen en verwijder die.
  • 'k Had nog nooit van 7-Zip gehoord - je raakt nooit uitgeleerd. Het 7-Zip programma staat niet op mijn pc geïnstalleerd, maar ik zal voor de zekerheid CCleaner er maar eens overheen laten gaan. Kijken of dat helpt.
  • http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.4&os=win&lang=nl-NL Is ongetwijfeld dezelfde versie als dat je hebt, maar probeer de link eens. Wie weet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.