Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Mozilla 1.7 of Internet Explorer

Anoniem
None
19 antwoorden
 • Ik gebruik nu Mozilla 1.7 maar wat is beter … IE of Mozilla 1.7 en waarom???
 • http://www.theinquirer.net/?article=16686 en heel veel andere reviews te vinden op internet, daarin kun je vaak erg handig de voor- en nadelen zien. Ik gebruik zelf niet de hele suite maar alleen Firefox en Thunderbird en daar ben ik erg tevreden over.
 • We hebben een zoekfunctie op dit forum Mozilla Firefox versus IE is wel tien keer aan de orde geweest.
  En Mozilla 1.7 en Mozilla Firefox is haast hetzelfde.
  En wat betreft je vraag zeg ik Mozilla vind ik veiliger, maar er zijn ook mensen wie zweren bij IE.
 • IK gebruik firefox .. vinnik beter, want al die sites met die troep zoals popups en zo zijn gemaakt voor IE en die werken dusz niet met firefox…..
 • Ik ben nog steeds op zoek naar de eerste reden om IE te gebruiken boven Firefox. Ik zoek dan redenen die niet met het monopoly van MS te maken hebben.

  Voordelen van Firefox (of elke andere alternatieve browser) tov IE zijn er teveel om op te noemen.
 • Leuke is wel dat sommige sites gemaakt zijn voor IE en er daarom bagger zijn in een andere browsers.

  VB: www.MichielPH.tk :oops:

  En leuk: www.funnyfox.org
 • ik gebruik ook al heel lang firefox en thunderbird .
  en nu ook open office .
  weg met die microsoft bende .
  dieprogg zijn gemaakt door computer gebruikers .
  niet door brood programeurs uit redmond
 • [quote:fd2889d3e2="MichielPH"]Leuke is wel dat sommige sites gemaakt zijn voor IE en er daarom bagger zijn in een andere browsers.

  VB: www.MichielPH.tk :oops:

  En leuk: www.funnyfox.org[/quote:fd2889d3e2]

  Dat is de schuld van de bouwer van de site en ligt niet aan de browser :wink:

  Als een site het niet doet kom ik er gewoon niet meer omdat ze gewoon niet willen dat ik die site kan bezoeken, trouwens je moet het heel bont maken wil het niet werken in een Gecko engine.

  http://nanobox.chipx86.com/browser_support.php
 • Ik zweer ook bij FF, heb je niet al die kl*te popups.
 • Een reden om te kiezen voor IE is dat Firefox niet wordt ondersteund door bijv. de Rabo bank. (Elektronisch bankieren.)
 • Gel*l:
  ik gebruik firefox (onder Linux nogwel) en kan naar hartelust Rabo Internetbankieren, en ook beleggen, verzekeren etc werken gewoon.

  Check je settings als je probs hebt!
 • Ik heb laatst bij iemand firefox geinstalleerd omdat die problemen had met IE. Toen hij echter wilde internetbankieren liep hij tegen problemen op. Na contact met de Rabobank hoorde hij dathet probleem lag bij Firefox. Zou het iets te maken kunnen hebben met het beveiligingslek wat laatst geconstateerd is.
 • lol, gaan ze Firefox de schuld geven van problemen met hun website. Het moet niet gekker worden.

  En een beveiligingslek heeft niks met de werking van een site te maken, daarnaast zijn beveiligingslekken bij Firefox opgelost voordat je het weet.
 • [quote:244c8414f4="gerben1"]Ik heb laatst bij iemand firefox geinstalleerd omdat die problemen had met IE. Toen hij echter wilde internetbankieren liep hij tegen problemen op. Na contact met de Rabobank hoorde hij dathet probleem lag bij Firefox. Zou het iets te maken kunnen hebben met het beveiligingslek wat laatst geconstateerd is.[/quote:244c8414f4]Wat je de Rabobank wel verwijten kunt is dat ze niet weten dat je met alternatieve browsers heel goed kunt telebankieren, het is een kwestie van instellingen.

  Kijk hier: http://vanmelick.com/rabo/
 • Kijk, dat is informatie waar je wat aan hebt.
  Bedank voor de tip.

  :wink:
 • Ik was uiteraard zelf ook heel blij met deze link. Er zijn nog steeds mensen die zweren bij Internet Explorer, maar goede argumenten om deze verouderde software van Microsoft te blijven gebruiken zijn er al haast niet meer :wink:[quote:f5911291b4="MichielPH"]Leuke is wel dat sommige sites gemaakt zijn voor IE en er daarom bagger zijn in een andere browsers.[/quote:f5911291b4]Daarvoor is een heel gemakkelijke extensie bedacht in firefox: IEVIEW
  Deze opent zo'n pagina via je rechtsklik contextmenu met Internet Explorer :wink:

  De belangrijkste reden waarom ik definitief overgestapt ben is de mogelijkheid om tabbed browsing te gaan gebruiken. Je kunt je browser dan zo instellen dat er nooit nieuwe vensters meer geopend worden.

  Dit is in te stellen als je tabbed browser extensions van Shimoda Hiroshi installeert

  Kijk ook op: http://piro.sakura.ne.jp/xul/tabextensions/index.html.en

  Ook te vinden via: http://extensionroom.mozdev.org/list.php/Mozilla/tabwin#tbe

  vr.gr.smeenk :wink:
 • Smeenk,

  dank je voor al die extra extensions. Ik liep namelijk ook vaak op tegen het internetbankieren.

  groeten
 • Zie geen enkele rden om extra browser software te installeren. IE werkt prima. Ben er helemaal aan gewend. FF zal ik weer aan moeten wennen. Ken de instellingen etc niet. Nee ik vind het wel prima zo.
 • [quote:513c54c5d0="tuinboon"]Zie geen enkele rden om extra browser software te installeren. IE werkt prima. Ben er helemaal aan gewend. FF zal ik weer aan moeten wennen. Ken de instellingen etc niet. Nee ik vind het wel prima zo.[/quote:513c54c5d0]Onbekend maakt onbemind :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.