Vraag & Antwoord

Anders (internet)

ervaring met programma poppeeper!

Anoniem
None
10 antwoorden
 • enige tijd gebruik ik het programma popppeeper, een e mailchecker, en het voldeed aan de eisen, maar de laatste tijd meld hij geen nieuwe e mail aan van hotmail heb er 2, daar voor deed hij het altijd, heb al van alles geprobeerd wat het zou kunnen zijn maar niets kunnen vinden alles is in orde ook de installatie, hij meld alleen nog wanadoo, maar geen hotmail meer ik vind het maar vreemd, heeft iemand daar ook ervaring mee, bij voorbaat hartelijk dank, charlotte…… :cry:
 • Punten in tekst doen wonderen voor de leesbaarheid :P

  Het kan zijn dat je het programma maar een bepaalde tijd kon gebruiken of dat hij maar een bepaald aantal mail kan ophalen voordat je moet betalen. Heb je daar al naar gekeken? Is het freeware, free-to-try ?
 • [quote:5e96b3d83d="JBS"]Punten in tekst doen wonderen voor de leesbaarheid :P

  Het kan zijn dat je het programma maar een bepaalde tijd kon gebruiken of dat hij maar een bepaald aantal mail kan ophalen voordat je moet betalen. Heb je daar al naar gekeken? Is het freeware, free-to-try ?[/quote:5e96b3d83d]

  Vergeet niet dat hoofdletters ook goed werken voor de leesbaarheid. :lol:
 • nee het is freeware, heb al van alles geprobeerd, de vraag was heeft iemand hier ook ervaring mee met dit programma, met vriendelijke groet charlotte…. :o
 • Heeft Hotmail die dienst (pop laten checken) misschien uitgeschakeld?
  Hiedoor hebben ze natuurlijk minder ad-exposure…
 • [quote:42adc57cc9="rolfb"]Heeft Hotmail die dienst (pop laten checken) misschien uitgeschakeld?
  Hiedoor hebben ze natuurlijk minder ad-exposure…[/quote:42adc57cc9]Wanneer je je hotmail adres onlangs hebt geregistreerd wel. Bij de al bestaande adressen werkt het nog wel.
 • nee, het waren bestaande hotmail-adressen, misschien hebben ze het geblokkeerd, vanwege dat de hotmail 250mb wordt??? zou kunnen, we komen er ooit wel eens achter denk ik?? :-?
 • [quote:2232292d04="brutes"]nee, het waren bestaande hotmail-adressen, misschien hebben ze het geblokkeerd, vanwege dat de hotmail 250mb wordt??? zou kunnen, we komen er ooit wel eens achter denk ik?? :-?[/quote:2232292d04]Nee, het was toen wel de bedoeling om de POP3 ondersteuning te beeindigen per april van dit jaar. Uiteindelijk is bekent gemaakt dat het alleen zou gelden voor nieuw aangemaakte accounts. Ik heb al sinds maanden 250MB inbox (mbv de welbekende truc) en het werkt nog steeds icm Outlook Express.
 • Je kunt eens proberen de laatste versie van poppeeper's webmail plugin te downloaden: http://www.poppeeper.com/plugins.php
  Lukt dat ook niet dan kun je Freepops tussen hotmail en poppeeper 'inhangen'. Freepops is voor poppeeper een gewone pop3-server.
 • joepie!!!!!!!, de poppeeper doet het weer, sinds de nieuwe versie is het waarschijnlijk bijgesteld, dus alles doet het weer gelukkig, want ik vind het wel prettig dat programma..
  het is versie 2.4. voor alle anderen, met vriendelijke groet charlotte….. :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.