Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Inloggegevens website kwijt

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Mijn harde schijf is helemaal gecrashed en nu ben ik de inloggegevens van mijn website kwijt. Ik had er iets moeilijks van gemaakt (lekker veilig) en de info op mijn HD gezet, maar ben nu dus alles kwijt. Ik ben er niet zo handig in en hoop dat ik niet al het werk opnieuw moet gaan doen. Is er een truuk om dit te omzeilen?
 • Je kan proberen of je het met getdataback je gegevens er nog af kan halen.
  http://www.runtime.org/gdb.htm
  Of je hangt de harde schijf in een andere computer en probeert zo je gegevens veilig te stellen.
  Volgende keer een backup maken is wel zo slim. succes
 • Helaas, de HD is dusdanig gecrashed dat er niets meer mee te beginnen is, diverse mensen die er verstand van hebben zeggen dat.
  Zijn er misschien programma's waarmee je de inloggegevens kunt achterhalen of bestaan die niet?
 • Als de inlog gegevens het enige is wat je wilt redden…. Kun je deze niet makkelijker gewoon opnieuw aanvragen bij jouw webhoster dan?
 • Ik denk dat het niet anders kan dan de de host te vragen zoals NaMRorrIM zei. Anders komt het erop neer dat je moet gaan hacken, dat lijkt me toch ook niet de bedoeling :wink:
 • heb je die inlog gegevens niet toevallig in een email staan? en als je outlook heb gebruikt is het niet zo dat je toevallig via webmail nog bij die mail kan komen ??
 • bij pop adres wordt de inbox leeggehaald en staat dan ook niet meer op de webmail
 • [quote:0b048ef7bf="Hans B"]Mijn harde schijf is helemaal gecrashed en nu ben ik de inloggegevens van mijn website kwijt. Ik had er iets moeilijks van gemaakt (lekker veilig) en de info op mijn HD gezet, maar ben nu dus alles kwijt. Ik ben er niet zo handig in en hoop dat ik niet al het werk opnieuw moet gaan doen. Is er een truuk om dit te omzeilen?[/quote:0b048ef7bf]
  je kunt altijd nog je code downloaden… maar goed iets moeilijks kiezen omdat het "lekker veilig is" is natuurlijk altijd onzin, helemaal als je altijd automatisch inlogt en het daardoor niet onthoud. of je nu pan of racialeregregatie als paswoord neemt dat maakt weinig uit (de tijd van automatische inlogger die woordenboeken draaien is al lang voorbij)
 • [quote:d006b5b076="sjouwer"]bij pop adres wordt de inbox leeggehaald en staat dan ook niet meer op de webmail[/quote:d006b5b076]
  in OE verricht het vinkje bij: "een kopie van berichten op de server achterlaten" wat dat betreft blijkbaar een klein wondertje :)
 • [quote:cb30c9395d="neuf"][quote:cb30c9395d="sjouwer"]bij pop adres wordt de inbox leeggehaald en staat dan ook niet meer op de webmail[/quote:cb30c9395d]
  in OE verricht het vinkje bij: "een kopie van berichten op de server achterlaten" wat dat betreft blijkbaar een klein wondertje :)[/quote:cb30c9395d]bij mij staat die normaal niet aan, en denk bij de meeste ook niet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.