Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Download Accelerator PLus

Anoniem
smeenk
5 antwoorden
 • L.S.

  Ik heb recent het programma Download Accelerator Plus gekregen van iemand. Ik ben echter een beetje huiverig om het te installeren, aangezien het vraagt naar je leeftijd, interesses etc. Dreig ik niet opgezadeld te worden met een hoop SPAM?
  Daarnaast vraag ik mij af of ik er echt baat bij heb. Ik werk nog op een klassieke telefoonlijn en het meeste wat ik download zijn updates van WIN XP, de virusscanner AVG en natuurlijk vele mailtjes (met soms grote attachments). Kan iemand mij helpen?

  gegroet,
  mrt
 • Het installeren van DAP heeft geen zin als het gaat om het downloaden van windows updates en updates voor je virusscanner. Daarbij komt dat DAP verre weg van schoon is. Niet doen dus.
 • [quote:1b36b88a63]Ik werk nog op een klassieke telefoonlijn[/quote:1b36b88a63]

  Dan heeft DAP sowieso weinig invloed. DAP versnelt het downloaden door een download op te splitsen in delen en die delen tegelijkertijd te downloaden. Bij een gewone telefoonlijn zit je met één download tegelijkertijd al aan de maximale bandbreedte.
 • GEBRUIK DAP NIET!!!! HET ZIT VOL MET SPYWARE EN AL DIE ANDERE SHIT!!!

  gebruik liever 'freedownloadmanager' of 'metaproducts download express' (laatste heb ik zelf) die zijn veel beter
 • ben het hier volkomen mee eens.
  K heb dap zelf ook gebruikt. Todat spybot aangaf dat er spyware in zat :lol: :D . Toen heb ik het er af geflikkert maar dr is nog maanden wat blijven hangen wat ik er pas in de safe mode eraf kreeg.

  Nie doen duz

  groeten jacy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.