Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet via Tele2?

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo, mijn vader kwam met de volgende redenatie: stel ik neem internet via de belverbinding van tele2. Dan betaal ik dus voor elke keer dat ik inbel 4 eurocent, en 3,95 per maand. Dus eigenlijk zou ik een keer in kunne bellen, en mn pc vervolgens 24/7 aan laten staan. Betaal ik per maand nog geen 4 euro aan internet, maar ben wel (niet snel) 24/7 online.

  Ik denk dat dit niet kan. Wat denken jullie?
 • Ben je wel constant in gesprek :D. Of heb je ISDN of 2 lijnen? Het kiezen van een internetprovider is puur afhankelijk van je internetgedrag. Breedbandabo's heb je ook in verschillende vormen en maten :lol:. Zo zijn er ook ADSL providers waarbij je betaald voor de tijd dat je online bent. En dan betaal je minder per maand.
 • [quote:de8182d3fe="tinus89"]Ik denk dat dit niet kan.[/quote:de8182d3fe]
  Ik ook niet ;). Het onbeperkt 24 bellen pakket van Tele2 kost sowieso 7,95, en in de algemene voorwaarden staat:
  [quote:de8182d3fe]Onbeperkt bellen met Tele2 kan niet worden gebruikt voor internet-inbelverbindingen[/quote:de8182d3fe]
  Dus…
 • Ha! Ik win!! Okeej, ik weet genoeg, de topic mag van mijn part dicht :D 8)
 • Vaak zit er toch een timer op, dat na een bepaalde tijd de verbinding verbroken word. :-?
 • Via Tele 2 goekoper bellen is niet van toepassing op service-nummers (0900, 0800, 06, etc.) De meeste providers werken tegenwoordig met een servicenummer. M.a.w. je kunt volgens mij niet goedkoop bellen naar een internetprovider m.b.v. Tele2 ….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.