Vraag & Antwoord

Anders (internet)

spellingcontrole in outlook express

Anoniem
redmar
6 antwoorden
 • De opties in mijn spellingcontrole bestaan uit 4 variaties engels.
  Ik wil de spellingcontrole ook in het nederlands kunnen uitvoeren.
  Weet iemand hoe ik dat kan instellen?
 • In Outlook Express zit ook een Handleiding 'Inhoudsopgave en index' (Via 'Help' of de knop [b:7255637c12]F1[/b:7255637c12]).

  En daar staat:
  Als u de instellingen van de spellingcontrole wilt aanpassen, klikt u in het menu Extra op Opties en klikt u vervolgens op het tabblad Spelling.
 • Hb ik geprobeerd, maar bij mij staan daar alleen maar 4 versies van de engelse spellingcontrole in.
  Engels(amerikaans
  engels (canada)
  engels (verenigd koninkrijk
  engels(standaard)
 • De Nederlandse installeren? Outlook Express gebruikt de spellingscontrole van MS Office/MS Works, dus daar moet je waarschijnlijk de Nederlandse installeren.
 • In Word en in Office gebruik ik de nederlandse spellingcontrole. Dat geeft geen problemen. Maar hoe krijg ik die woordenlijst in Outlook Express?
 • In Outlook Express staat in Help:

  [i:23c41374c1]In Outlook Express wordt de spellingcontrole gebruikt die bij de volgende Microsoft Office-programma's wordt geleverd: Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint. Als u geen van deze programma's hebt geïnstalleerd, is de opdracht Spellingcontrole [b:23c41374c1]niet beschikbaar[/b:23c41374c1][/i:23c41374c1].

  OE moet dus zijn instellingsmogelijkheden bij één van de Office-producten vandaan halen. Kan het zijn dat je Office-producten hebt die afkomstig zijn uit verschillende paketten? B.v. oorspronkelijk een compleet Engelstalig Office paket, en later daarnaast een Nederlandstalig onderdeel zoals Word geïnstalleerd. Ik zou me kunnen voorstellen dat OE dan zijn opties nog haalt uit die orspronkelijke installatie.
  Hoe dan ook, de instelmogelijkheden komen van Office, OE heeft die opties volgens bovenstaand niet zelf.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.