Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Bug in Bittornado of een foute instelling?

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • Hallo
  Ik gebruik lang het programma Bittornado, en wat mij laatst opviel was dat soms onze internetverbinding eruitklapt als BT aanstaat. BT downloadt gewoon verder, maar ik kan geen internetsites meer bezoeken :-? . De instellingen van BT's poorten (want ik denk dat het daaraan ligt) from 10000 to 60000 en 'randomize' staat aan. Als ik op de pc (met win98se) winipcfg in start, uitvoeren intik en dan refresh ik het ip, dan doen de sites het weer even, totdat het na verloop van tijd (dit verschilt erg, soms 30sec, soms een half uur) weer niet werkt.
  Is dit een bug van BT (gebruik v0.37, de nieuwste stabiele versie) of ligt het aan de instellingen?
  Heeft iemand een oplossing?

  BVD FTI
 • BT kan alle bandbreedte van je pc opslurpen. Zet het aantal peers eens op 60 en de upload op de helft van de beschikbare capaciteit.
 • [quote:5584107e14="gerben"]BT kan alle bandbreedte van je pc opslurpen. Zet het aantal peers eens op 60 en de upload op de helft van de beschikbare capaciteit.[/quote:5584107e14]

  maar dan zou het toch heel erg sloom moeten gaan en niet dat het inet er telkens uitklapt?
  Minimal peers staat nu op 20, weet niet of je dat bedoelt? Als ik dat op 60 zet wordt ie denk ik slomer… (staat er ook bij :-? )
 • Ik heb het over het maximaal aantal peers. Als je BT zijn gang laat gaan, heb je soms zomaar 300 of 400 peers. En dan kun je verder weinig meer met je pc (99% cpu belasting en 0,0 bandbreedte over).

  Kan natuurlijk ook zijn dat je pc zo druk bezig is met BT, dat je voor overige toepassingen gewoon timeouts krijgt?
 • hmm zou kunnen maar waarom doet ie het dan na 'winipcfg' weer wel? :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.