Vraag & Antwoord

Anders (internet)

DBX bestanden overzetten van de ene computer naar de andere.

5 antwoorden
  • Beste computervrienden. Ik heb een nieuwe computer gekocht en alles netjes zonder problemen geinstalleerd. Op mijn oude computer had ik in Postvak In een tiental mappen gemaakt, waarin ik belangrijke mailtjes bewaarde. Dit zijn DBX bestanden, en ik heb vanalles geprobeerd om ze van mijn oude computer over te zetten naar mijn nieuwe, maar het lukt me niet. Kan iemand mij misschien helpen hiermee svp ? Met vriendelijke groeten van een hobbywijnmaker uit Zuid-Limburg.
  • Moet je met de import functie van MSOE doen, en dan even de tweede optie aanvinken. In de engelse versie "import mail from an OE6 store directory".
  • [quote:1b33268caf="wijnmaker"]Mijn computer gaat na 1 minuut van internet af met deze tekst:het system wordt afgesloten door nt Autoritijs system Remote procedure Call RPC service onverwacht is gestopt. Wie kan mij svp helpen met dit probleem ?[/quote:1b33268caf] update je windows eens; dit is al twee jaar geleden ofzo opgelost. (was het niet de blaster worm die dit deed? virusscanner, firewall.
  • soms gaat importeren niet als de dbx-bestanden op cdr of dvd staan. nuttig kan zijn de dbx-en naar de hd te zetten en ze via rechtsklik-eigenschappen te ontdoen van het alleen lezen attribuut.
  • [quote:f3ac6da3dc="rolfb"][quote:f3ac6da3dc="wijnmaker"]Mijn computer gaat na 1 minuut van internet af met deze tekst:het system wordt afgesloten door nt Autoritijs system Remote procedure Call RPC service onverwacht is gestopt. Wie kan mij svp helpen met dit probleem ?[/quote:f3ac6da3dc] update je windows eens; dit is al twee jaar geleden ofzo opgelost. (was het niet de blaster worm die dit deed? virusscanner, firewall.[/quote:f3ac6da3dc]Dat dacht ik wel rolfb, het was een virus die dat deed iig. Ik zou hem aanraden om alle updates te installeren om het probleem te verhelpen, en up te date blijven met Windows!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.