Vraag & Antwoord

Anders (internet)

SnelHelp

Anoniem
None
8 antwoorden
 • :o
  Mijn provider (Casema/Wanadoo) biedt een nieuw service-pakket aan genaamd "SnelHelp". Zie: http://www.casema.nl/portal/page?_pageid=53,246943&_dad=portal&_schema=PORTAL
  Ik heb uit nieuwschierigheid dat progje gedownload maar als ik het wil installeren krijg ik de mededeling dat ik eerst Virtual Machine van MS moet installeren. Nou heb ik bij mijn weten al die patches incl. updates al in huis.
  Mijn vraag is, heeft iemand ervaring met dit programma en wat doet het eigenlijk?
 • Als ik me niet vergis is Virtual Machine de Java van MS.
 • Hier kan je hem downloaden: http://www.alibre.com/alibrelibraries/ftp/JavaVM/9xNT4/msjavx86.exe

  De reden dat het niet meer bij MS te downloaden is omdat zij een rechtzaak tegen Sun verloren hebben. En deze update om die reden niet meer mogen aanbieden.
 • [quote:b119201902="roy_startpag"]Hier kan je hem downloaden: http://www.alibre.com/alibrelibraries/ftp/JavaVM/9xNT4/msjavx86.exe

  De reden dat het niet meer bij MS te downloaden is omdat zij een rechtzaak tegen Sun verloren hebben. En deze update om die reden niet meer mogen aanbieden.[/quote:b119201902]

  En ook dat MS geen support meer levert, als ik jou was zou ik die van sun gebruiken, daar worden beveiligings updates voor gegeven en ben je volledig veilig, http://www.java.com
 • OK Roy,
  Downloaden prima.
  Maar nu het addertje. Tijdens het installen van die snelhelp van Wanadoo worden mijn persoons-gegevens gevraagd. Dus adres, telefoon, enz. enz. Daar zit ik dus niet op te wachten.
  Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat ze over m'n schouder mee willen kijken wat ik in huis heb. Dus abbort met die handel.
  In ieder geval bedankt

  Drifter :evil:
 • Hoi Drufter,

  Snelhelp van Casema is zeer handig.

  Die java virtual machine staat ook op de snelhelp cd van Casema.

  Met snelhelp kan je chatten met de helpdesk las je problemen hebt scheelt je weer telefoonkosten en je wordt direct geholpen.

  Je n.a.w. gegevens zijn natuurlijk nodig om te kunnen zien of je klant bent bij hun.

  Ben nog nooit lastig gevallen door Casema !

  Zoiets als snelhelp dat zouden wat mij betreft alle providers mogen doen.

  Ben er al een aantal keren zeer goed mee geholpen.

  Als je b.v. bepaalde pagina's niet kunt bezoeken terwijl je weet dat ze online zijn (werken b.v. met proxy wel) dan kan je dit b.v.melden met snelhelp, kijken ze gelijk naar het probleem.

  Je e-mail werkt niet, meldt dit bij hun en je wordt gelijk geholpen.

  Echt perfect te noemen dat snelhelp.
 • Overigens kent Casema je persoonlijke gegevens toch wel. Die staan immers al geregisteerd in hun database. Anders heb jij ook geen internet.
 • Hoi,

  Dat klopt inderdaad heb je gelijk in.

  Ik vind het in ieder geval een uitstekend programma/ hulpmiddel.

  Maar ieder zijn eigen keus natuurlijk

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.