Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Komt de ander internet pagina's niet opdagen

13 antwoorden
 • Ik kan geen 2 -3 Internet explore openen, als ik die andere site wil bezoeken moet ik die kopieren en op die ene pagina plakken, voorbeeld van de topsite's staan er meer web's op als een van die site wil bezoeken komt die niet opdagen. Help wat moet ik doen?
 • wat is 2 tot 3 internet explorer? ik snap er nix van man... werken de links niet ofzo?
 • [quote:c34b501e45="V-J"]Ik kan geen 2 -3 Internet explore openen, als ik die andere site wil bezoeken moet ik die kopieren en op die ene pagina plakken, voorbeeld van de topsite's staan er meer web's op als een van die site wil bezoeken komt die niet opdagen. Help wat moet ik doen?[/quote:c34b501e45]Poging tot vertalen: [i:c34b501e45]Het is niet mogelijk om meerdere vensters van Internet Explorer te openen via een link. De enige mogelijkheid is om de URL de kopieren en deze in de adresbalk te plakken van een handmatig geopend nieuw venster.[/i:c34b501e45] De laatste zin is mij onduidelijk. Conlusie: Als je wilt dat iemand je helpt zul je je vraag goed moeten formuleren.
 • [quote:a261c8a6ca="leondevries"]wat is 2 tot 3 internet explorer? ik snap er nix van man... werken de links niet ofzo?[/quote:a261c8a6ca] 2-3 als dit internet pagina bedoel ik ja die link werk niet als ik erop klik komt die die link niet opdagen
 • Snap er nog steeds niets van. :-? Als je op onderstaande link klikt gebeurd er niets? http://vunce.deviantart.com
 • www.vandale.nl :o wil je dat elke link in een nieuw venster opent?
 • Ja elke keer in een nieuwe venster
 • [quote:465d01f986="Vunce"]Snap er nog steeds niets van. :-? Als je op onderstaande link klikt gebeurd er niets? http://vunce.deviantart.com[/quote:465d01f986] Ja precies als ik die link wil klikken komt die niet
 • Veranderd je cursor wel in een handje als je erboven zweeft? En wat gebeurt er als je op de link met de rechtermuisknop klik en dan op "Openen in een nieuw venster" klikt?
 • Zag ik rolfb tippen in de topic over [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=147362]pagina.nl[/url]: [quote:75aa83125b] start - uitvoeren, dan intypen: [code:1:75aa83125b] regsvr32 urlmon.dll [/code:1:75aa83125b] enter, ok herstarten enzo.[/quote:75aa83125b] En dat lees ik ook op een pagina bij Microsoft over [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q281679]If more webs on the topsite want to visit don't show up[/url] ;-)
 • he, ik word geciteerd ;-) Maareh, ik snap ook geen dr*l van wat de TS bedoelt...
 • Ik denk dat V-J dit bedoelde: (Tweede vertaalpoging) [i:8bb5e34c84]Het is niet mogelijk om meerdere vensters van Internet Explorer te openen via een link. De enige mogelijkheid is om de URL de kopieren en deze in de adresbalk te plakken van een handmatig geopend nieuw venster. Bijvoorbeeld de homepage van een website. Als er meerdere links op staan en ik wil die bezoeken, dan krijg ik die niet geopend.[/i:8bb5e34c84] Beetje interpunctie erbij denken ;-)
 • Aaah, nu daagt het... V-J: En wat als je niet klikt maar rechtermuisknop - openen in nieuw venster kiest?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.