Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Dowloaden en internetten tegelijk lukt niet meer!!!!

Anoniem
marcelliuskuperius
6 antwoorden
 • Hallo experts!!!

  Ik heb mijn harde schijf twee weken geleden moeten formatteren omdat mijn pc totaal vast was gelopen. Noodgedwongen heb ik nu win98 geinstalleerd, omdat ik win/me heb uitgeleend, en nooit terug heb gehad :cry:
  Nu loop ik tegen het volgende probleem aan:
  Ik heb het programma Burst op mijn pc staan en zodra ik daarmee cd's etc download, kan ik niet meer internetten/mailen etc, bij mijn mail geeft hij dan de melding dat er een tcp/ip fout is en dat er geen contact gemaakt kan worden met de server. Soms loopt alles weer goed als ik Burst aflsuit, maar meestal gooit het systeem mijn modem er dan ook uit, en geeft hij aan dat er geen modem is geinstalleerd! Ik heb een ADSL verbinding via Wanadoo.

  Een ander probleem is dat het opstarten van de pc vrij lang duurt, hij blijft vrij lang hangen in het Windows scherm en afsluiten gaat ook vaak moeizaam.
  Verder staat er bij " systeem" in config scherm een foutmelding bij overige apparaten, nl dat de PCL serial controller niet goed is geinstalleerd, maar ik weet niet goed hoe ik dit kan verhelpen. Op de win98 cdrom vindt hij geen app info en op de cd rom met stuurprog voor het moederboard ookniet.
 • Heb je die Win98 al eens ge-update?
 • nee, hoe doe ik dat? Als ik op de microsoft site kijk, krijg ik een hele reeks met updates en ik weet niet welke ik het best kan nemen…..
 • Allemaal nemen totdat je onzin ziet zoals [i:c71f7392f1]franse menu's[/i:c71f7392f1] etc.
 • ok ga dat proberen, benieuwd of het iets uitmaakt….
 • [quote:d00f5a9fbf="Wiep Corbier"]Allemaal nemen totdat je onzin ziet zoals [i:d00f5a9fbf]franse menu's[/i:d00f5a9fbf] etc.[/quote:d00f5a9fbf]
  :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.