Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Tiscali ervaringen en in combinatie met nieuwsgroepen

Anoniem
myra66
7 antwoorden
 • Hoi iedereen,

  Ik overweeg om een ADSL abbo te nemen inclusief telefonie van Tiscali.

  Zijn er hier mensen die ervaring hebben met Tiscali inclusief telefonie?

  Verder nog een vraagje:

  Zijn er mensen die ervaring hebben met de Nieuwsgroepen van Tiscali?
 • hallo

  Ik heb zelf tiscali surf. De nieuwsgroepen is echt niks met tiscali. heb geen ervaring met het bellen via tiscali er staat wel een heel stuk op tweakers hierover.

  grtz

  lunatic
 • Nieuwsgroepen van tiscali zijn red. Maar spaar je die moeite want vanaf 1/10 stopt Tiscali met de nieuwsgroepen!!!
 • ik wou er net een topic overmaken maar ik reageer maar hier…

  (omega is de newsgroups van tiscali)

  )#*%&@(#*%&@(#*%&#(*%& TISCALI!!!!!!

  Beste Omega-gebruiker,

  Al geruime tijd test Tiscali de zogeheten Omega-server waar gebruikers content in de vorm van bijvoorbeeld films en muziek kunnen downloaden. Uit deze test is gebleken dat dergelijke binarie-servers helaas voornamelijk worden gebruikt voor het onrechtmatig uitwisselen van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

  Tiscali wil niet het onrechtmatig gebruik van intellectuele eigendommen faciliteren. Tiscali maakt zich immers sterk voor legale distributie via het internet van films en muziek via bijvoorbeeld tiscali.music en tiscali.video.

  De testperiode zal dan ook met ingang van 1 oktober aanstaande worden afgesloten. Vanaf dat moment kunt u geen gebruik meer maken van de Omega-server. De tekstgebaseerde nieuwsservers, waar u informatie over specifieke onderwerpen kunt delen, zullen in de toekomst wel blijven bestaan op het adres news.tiscali.nl.

  In de hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Tiscali bv

  hyena's!!!
 • :D Neem gewoon een payserver er bij Eweka 7,50 en je kan weer alles downen :wink:

  www.ewka.nl voor meer info
 • heb nu 4 mnd Tiscali met telefonie. Voor zover ik weet werkt het goed, geen problemen met internet en bellen tegelijk. Je moet alleen een analoog toestel of centrale hebben. Aan de centrale kunnen dan wel weer digitale toestellen.
  Aangesloten op geplande datum. Enkele minpuntjes: de antenne van het modem kan NIET vervangen worden (ivm betere ontvangst op 2e PC). Als je modem stuk is kan je dus ook niet meer bellen. Geen idee hoe ze dat bij Tiscali dan oplossen.
  Zou het 6 maanden proberen, dus nog even en KPN kan de deur uit!
 • [quote:b835d9e0d2="myra66"]heb nu 4 mnd Tiscali met telefonie. Voor zover ik weet werkt het goed, geen problemen met internet en bellen tegelijk. Je moet alleen een analoog toestel of centrale hebben. Aan de centrale kunnen dan wel weer digitale toestellen.
  Aangesloten op geplande datum. Enkele minpuntjes: de antenne van het modem kan NIET vervangen worden (ivm betere ontvangst op 2e PC). Als je modem stuk is kan je dus ook niet meer bellen. Geen idee hoe ze dat bij Tiscali dan oplossen.
  Zou het 6 maanden proberen, dus nog even en KPN kan de deur uit![/quote:b835d9e0d2]

  Hoi,
  Als ik jouw was zou ik KPN niet de deur uit doen.
  Als je dit doet, berekend tiscali € 9.95 door aan je, voor het gebruik van het koper lijntje van je huis tot aan de centrale.(want dit berekend KPN ook door aan tis.).
  Je kunt dus beter het KPN abo. terug laten zetten naar belbuget, Dan kost je abon.nog maar € 9,65, net iets goedkoper dus, en je heb je lijn ook nog.
  Iedereen kan je dus bellen via het KPN en Tis. nummer, en zelf bel je via Tis.
  Let wel op, als je zelf toch gaat bellen met belbuget, je telefoon tikken dan hoger zijn. En als je ooit gaat verhuizen of toch weer KPN wilt hebben moet je een nieuwe aansluiting nemen, en dat is weer duurder dan meenemen.En als je modem stuk is of internet ligt eruit kun je toch nog bellen. Groetjes Hans

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.