Vraag & Antwoord

Anders (internet)

hoog in zoekresultaten

Anoniem
smeenk
5 antwoorden
 • hallo,

  ik heb een website: http://www.ikbeneenspammerd.tk maar nu wil ik natuurlijk wel hoog eidigen in de zoekresulaten bij bv. Google. Nu heb ik dus ergens gelzezen dat meta-tags eigenljk helemaal geen zin hebben, heeft iemand voor mij een (gratis) oplossing?

 • [quote:318b976be8="naam"]hallo,

  ik heb een website: http://www.ikbeneenspammerd.tk maar nu wil ik natuurlijk wel hoog eidigen in de zoekresulaten bij bv. Google. Nu heb ik dus ergens gelzezen dat meta-tags eigenljk helemaal geen zin hebben, heeft iemand voor mij een (gratis) oplossing?[/quote:318b976be8]Het draait allemaal om de content van je site, daarbij moet je gewoon zorgen dat in je teksten het onderwerp uitvoerig behandeld wordt en dat je pagina's goed gelinkt zijn, zowel binnen je eigen domein als links vanaf andere websites.

  Heel belangrijk zijn de teksten die je tussen de volgende html-tags plaatst:
  <title>Een goede titel voor je pagina</title>
  <h1>Ook deze worden hoog gewaardeerd</h1>

  Google gebruikt de keywords in je Meta-tags niet meer, omdat hier vaak termen in verwerkt worden die niets met de website van doen hebben, maar de Meta tag "description" wordt volgens mij nog wel geïndexeerd.

  Groeten smeenk :wink:
 • moet ik mijn site niet aanmelden bij google ofzo?
 • [quote:0fa6aa5d2c]Aanmelding is echter niet noodzakelijk en biedt ook geen garantie dat de site daadwerkelijk in de index wordt opgenomen. Gelet op het grote aantal sites dat een URL verstuurt, is de kans groot dat uw pagina’s eerder worden gevonden bij het automatisch doorzoeken van het web dan dat ze via het URL-verzendformulier in de index terechtkomen. [/quote:0fa6aa5d2c](http://www.google.nl/intl/nl/webmasters/1.html)

  Maar baat het niet, dan schaadt het niet.
 • Als een zoekmachine een site indexeert, heeft die zoekmachine wel gegevens nodig. En, zoals al meer gezegd, op jouw site staat bijna niks. Er valt dus ook weinig te indexeren en kom je waarscheinlijk ook niet hoog in de zoekresultaten.

  Ook de aantal links naar jouw site spelen mee, maar ik denk niet dat er veel sites naar jouw site willen linken, er staat nl. bijna niks op. (en spam is niet leuk!!!)

  ook hier staan wat tips.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.